MENÜ

Az Innova-Agro Kft. lett a közép-kelet európai régió legjobb Deutz-Fahr importõre 2006-ban

Oldalszám: 45
2014.04.18.

Ez év május 8-án nagyszabású, bár nem szokatlan eseményre került sor az SDF csoport Deutz-Fahr traktorgyárában a németországi Leuingenben.

A cégcsoport közép-kelet európai importõrei és márkakereskedõi gyûltek össze, hogy találkozzanak a vállalat vezetõségével, és meghallgassák a cég 2006-os eredményeirõl szóló beszámolókat. A mintegy 150 meghívott résztvevõvel zajlott rendezvényen a hangulat meglehetõsen emelkedett volt, hiszen a beszámolók szerint a vállalatcsoport majd minden európai országban erõsítette piaci pozícióját. Az SDF csoport a közelmúltat érintõ talán legnagyobb stratégiai lépése volt, hogy meghatározó részesedést szerzett a Deutz Ag-ban, a Deutz motorokról méltán híres motorgyárban. Ennek a lépésnek köszönhetõen a traktorgyár hozzáférése ehhez a kulcsfontosságú részegységhez garantálttá vált. A Deutz motorok a világ minden táján elismertek, és olyan széles körben használják fel õket, mint a mezõgazdasági gépgyártás, a hajógyártás, vagy akár a hadiipar.


 

A rendezvényen az eredeményekrõl szóló beszámolókat a cégcsoport új, alkaltrész- és kisgép értékesítésre vonatkozó programjának ismertetése követte, majd sor került a 2006-os év elismeréseinek átadására. Ennek az eseménynek magyar vonatkozása is volt, mivel az Innova-Agro Kft. tulajdonos-ügyvezetõje, Guzsván László átvehette a „2006 közép-kelet európai értékesítési régió legjobb Deutz-Fahr importõre” címet. Az Innova-Agro Kft. 2006-ban jelentõsen növelte a Deutz-Fahr traktorok eladási darabszámát és népszerûségét Magyarországon. A folyamat nem áll meg: 2006 csak az elsõ nagy ugrás volt. Az idei évben a bajai cég a traktorok darabszámának növelése mellett jelentõs lépést tett a Deutz-Fahr kombájnok elterjesztésében is. Ezeket az erõfeszítéseket és eredményeket honorálta az SDF cégcsoport ezzel az elismeréssel.

A jó hangulatú rendezvény gyárlátogatással zárult, melyen a résztvevõk bepillantást nyerhettek a mintegy 20 hektáron elterülõ gyár mûködésébe.
 Innova-Agro Kft.

6500 Baja, Dózsa György út 306.

Telefon: 79/427-828, 79/427-699• Fax: 79/427-863

E-mail: [email protected] 

www.innovaagro.hu