MENÜ

TRIOLIET

Oldalszám: 99
2014.04.18.

A takarmányozás modern technológiája HOLLANDIÁBÓL

 

 

A Trioliet a teljes keverékkel történõ professzionális szarvasmarha-takarmányozás számára gyárt keverõ-kiosztó berendezéseket.

A tömeg- és szálastakarmányokból, abrakfélékbõl és a szarvasmarhák biológiai igényei szerint meghatározott kiegészítõkbõl összeállított komplett takarmányozási elmélet a harmincas évek közepén az Amerikai Egyesült Államokban kezdett kibontakozni. A kutatókat a mûszaki fejlesztések során az a cél motiválta, hogy az eltérõ szárazanyag-tartalmú, különbözõ méretû és konzisztenciájú összetevõkbõl az állatok által szívesen fogyasztott, a válogatás lehetõségét kizáró, homogén, laza szerkezetû takarmányt állítsanak elõ.


 

Ma már globálisan megállapítható, hogy a gyakorlati megfigyelésekre épülõ elmélet és a folyamatosan fejlesztett technikai megoldások sikerét az elmúlt évtizedek eredményei valamennyi szarvasmarhatartó országban igazolják

A Trioliet vállalatcsoport az erõteljes nemzetközi piaci pozícióját a komplett takarmányozási technológiák korszerûsítése terén szerzett több, mint ötven éves tapasztalatának köszönheti. Gépeit saját kísérleti farmján új technikák és technológiák alkalmazásával folyamatosan fejleszti. E fejlesztések legfõbb célkitûzése a szélsõséges környezeti hatások alatt és a legkülönbözõbb takarmányokkal is megbízhatóan mûködõ, egyszerûen üzemeltethetõ takarmánykeverõ,

-kiosztó kocsik elõállítása.
 

A Trioliet fejlesztõ mérnökei mindenkor a szarvasmarhatartók igényei szerint korszerûsítik berendezéseiket. Termékeik között megtalálható a keverõ-kiosztó, az önrakodó keverõ-kiosztó és az önjáró-önrakodó keverõ-kiosztó berendezések, valamint a szalmaszóróval szerelt kiosztó kocsi is. Helyi igényeket is figyelembe vesznek a gyártás során. (Szélesség, magasság, kiosztómagasság.)A Trioliet etetõkocsik jellemzõi:

• stabil innovációs háttér, folyamatos fejlesztések,

• függõleges kettõsáramú keverõcsiga,

• nagy mûszaki megbízhatóság,

• alacsony szervizigény, könnyû szerelhetõség,

• egyszerû tölthetõség,

• gyors és homogén keverékképzés,

• az összetevõk struktúrájának megõrzése, levegõs szerkezet,

• egyenletes takarmánykiosztás,

• nagyszámú méret- és technikai változat.

 


1165 Budapest, Rajka u. 7.

Telefon: 1/402-1010

Fax.: 1/402-1011

[email protected]

www.intermix.hu