MENÜ

SMS - az energiatakarékos talajmûvelés és a bálaszállítás specialistája

Oldalszám: 100
2014.04.18.

A Készenlét Zrt. az idei év január 1-jétõl kizárólagos magyarországi importõre a nagy múltú cseh SMS gyár termékeinek, melyek között megtalálhatjuk a kapcsolt mûvelésû, energiatakarékos talajelmunkálókat, altalajlazítókat, tárcsákat és a hengeres bála és szögletes bála felrakodására, szállítására és azok kazalba állítására képes bálaszállítókat.

 

 

A kompaktorok 3–6 méteres munkaszélességgel rendelhetõek, függesztett és félig függesztett kivitelben, melyek mögött a Croskill henger garantálja a talajelmunkálás kiváló minõségét.

A kultivátorok szintén széles szortimentben kerülnek gyártásra, amit a vevõ 2,2–6 méter munkaszélesség között, nyírócsapos és rugós elõbiztosításos kivitelben, egyedi igények alapján állíthat össze.

A rövid és nehéz tárcsás boronák a fenti gépekhez hasonlóan szintén széles választékban állnak partnereink rendelkezésére. Egyedi igények alapján kérhetõ 3–7 m munkaszélességgel, elmunkálóval vagy anélkül.

A gyártó nem csak a saját talajelmunkálóihoz, hanem más termékekhez is biztosít elmunkálókat, így pálcás, spirál hengereket, hullámos tárcsát és tarajos hengert.

Külön meg kell említeni a cseh gyártó bálaszállítóit, melyek mára már az egész világon bizonyították szükségességüket. A hengeres bálaszállítók háromféle kivitelben rendelhetõek meg, 8, 10 és 15 bála rakodására és szállítására alkalmasak, kazalba állító funkciójuk egyedülállóvá teszi õket a piacon.

A szögletes bálaszállítók mérettõl függõen 12, 14 és 18 bála szállítását tudják elvégezni, melyekkel a hengeres bálaszállítókhoz hasonlóan szintén kazalt lehet rakni.

Keressenek meg minket, mert kedvezõ árainkat, fizetési konstrukcióinkat pályázatírással is társítjuk, mely így jó lehetõséget biztosít Önnek arra, hogy a szükséges munkáit a megfelelõ minõségben végezhesse!


Készenlét Zrt. • 8500 Pápa, Mozsár u. 14.

Tel.: 89/510-180 • Fax: 89/510-199 • Mobil: 30/385-7584

www.keszenlet.hu • E-mail: [email protected]