MENÜ

Modern istállók uniós támogatással

Oldalszám: 77
2014.04.22.

Hosszú idõ után elõször élvez prioritást az állattenyésztési technológiák korszerûsítése, fejlesztése.

 

 


Ezzel lehetõvé válik a gazdaságok számára az, hogy a telepi mobil technológiák mellett a komoly beruházási érték ellenére a tartástechnológiai fejlesztéseket is elõtérbe helyezhessék. Ennek a ténynek a birtokában tervezte meg a Készenlét Zrt. a környezetvédelmi, illetve az állattartó telepek rekonstrukciójára vonatkozó programját.

Cégünk az idei évtõl felvette portfoliójába az olasz ROTA GUIDO gyár termékeit is, mely nyugat Európában már számtalan helyen bizonyította termékei kiválóságát és alkalmasságát. A könnyûfém szerkezetes istállók mellett lehetõség nyílik teljes vagy részleges rekonstrukciókra is, mely mellett a belsõ technológia teljes sora is biztosított. Ez magában foglalja a pihenõboxok, a elválasztó szerkezetek, a hosszú élettartamú fagymentesített itatók, a trágyakihúzók és egyéb kiegészítõk (tehénvakaró, körmözõ, fertõtlenítõ padok, Bobman tisztítókocsik) széles választékát. Az istállók belsõ technológiája külön-külön is rendelhetõk, amelyek egyedi jellegükbõl fakadóan növelik az állat komfortfokozatát.

A könnyûfém szerkezetes istállók mellett a Készenlét Zrt. foglalkozik faszerkezetes istállók, terménytárolók, gépszínek építésével is, ez a beruházások tekintetében jelentõsen csökkenti a költségeket, így több technológia rekonstrukciójára is sor kerülhet.

Környezetvédelmi beruházások tekintetében A Készenlét Zrt. olyan technológiát kíván partnerei részére ajánlani, ami hosszú idõre biztonságosan megoldja a hígtrágya és az almos trágya tárolási gondjait.

A hígtrágya tároló Svéd-Dán technológia alapján mûködik, melyet Magyarországon gyártanak. A gyártó 20 év garanciát vállal a beruházásra. Méreteit tekintve egyedi megrendelés alapján készülnek a kör alakú tárolók, maximális méret 4,5 méter magas oldalfal, 30 méteres átmérõvel, 3377 m3 befogadó ûrmérettel. Lagúnás rendszer esetén vállaljuk a tároló fóliás bélelését, valamint annak monitoring rendszerrel való ellátását. Almos trágyatároló vonatkozásában a három oldalról zárt szigeteléssel, illetve csurgaléklé tárolóval ellátott rendszer maximálisan megfelel a hatósági elõírásoknak.

A modern tartástechnológia, a megfelelõ környezet megteremtése hozzájárulhat a termelékenység javításához, ami végsõ soron az állattenyésztés eredményességét jelentõsen javíthatja. A Készenlét Zrt. fennállása óta céljának tekinti, hogy olyan technológiai sort nyújtson partnerei számára, amellyel a gazdaságok mutatóinak javulásához járulhat hozzá.

Amennyiben Ön korszerû tartástechnológiai körülményeket, illetve szennyezésmentes környezetvédelmi szempontból jó technológiát akar megvalósítani, keressen minket!

A kiviteli terveken, illetve a megvalósításon túl a pályázat megírását is másra kívánja bízni, állunk rendelkezésükre!Készenlét Zrt. • 8500 Pápa, Mozsár u. 14.

Tel.: 89/510-180 • Fax: 89/510-199 • Mobil: 30/385-7584

www.keszenlet.hu • E-mail: [email protected]