MENÜ

Dél-dunántúl legsikeresebb gépbemutatója Tarcsapusztán

Oldalszám:
2014.04.24.

A K&B Gépudvar Kft. március végi tarcsa-pusztai rendezvénye, melyre közel 300 termelõ látogatott el, ékes bizonyítéka annak, hogy a cég kiemelt hangsúlyt fektet a partnereivel való kapcsolat ápolására.

– Feladatunk a korrekt kereskedelmi és szolgáltatói tevékenységen túl, ügyfeleink folyamatos tájékoztatása, melyre egyik kiváló alkalom ez a gépbemutatóval egybekötött partnertalálkozó – kezdte megnyitójában Kasó Tamás a cég ügyvezetõje.

Fontos szempont, hogy az általuk kínált mezõgazdasági gépeket a gyakorlatban is kipróbálhassák az érdeklõdõk. Apropója volt a rendezvénynek, hogy a Zetor Napok országos turné harmadik állomásán a termelõk megismerhessék a Zetor cég két legújabb innovációját, hiszen a traktorcsalád két típusa, a Proxima Plus és a Forterra jelentõs fejlesztéseken (megnövelt teljesítmény, új szinkronizált irányváltó, Tier III-as motorok, megerõsített tengelyek, alacsonyabb fogyasztás, gazdagabb alapfelszereltség, zaj és rezonancia csökkenés) ment keresztül a tavalyi évben. A Zetor traktorokon kívül a Vogel Noot munkagépei is jól bizonyítottak a bemutatón.