MENÜ

QUICKE DIMENSION Kimagasló minõségû traktoros homlokrakodó Svédországból

Oldalszám: 84-85
2014.04.23.

A ma homlokrakodója a holnap traktoraihoz tervezve

 

 

Tisztelt gazdálkodók!A Svéd székhelyû ALÖ AB. cég alapítója idén 60 éve készítette el az elsõ traktoros homlokrakodót. 2005 III. negyedévétõl a svéd gyártó a homlokrakodók legújabb nemzedékének a Quicke Dimension gémcsaládnak sorozatgyártását kezdte meg kibõvített gyáregységében. Az új rakodógémek mûszaki színvonala ezúttal is mértékadónak bizonyult mind az európai, mind a tengeren túli piacokon, továbbra is biztosítva a Quicke homlokrakodók piacvezetõ pozícióját világszinten tekintve.

Mindazok számára, akik még nem ismerkedtek meg közelebbrõl eme kiváló minõségû termékkel, az alábbiakban nyújtunk rövid tájékoztatót, az új rakodógép tulajdonságairól, amelynek alkalmazásával hatékonyabbá teheti gazdálkodását, és több ideje jut majd munkája mellett családjára is.

Az új Quicke Dimension sorozat nagyobb teljesítményû, hatékonyabb, és sokkal több felhasználóbarát tulajdonsággal rendelkezik, mint bármely megelõzõ típus. Az egyedülálló homlokrakodó család új távlatokba emeli az egyes tagjait.

Az új Quicke sorozat összesen 12, 7 párhuzamvezetéses és 5 párhuzamvezetés nélküli típussal rendelkezik. A rakodó család típusai a kb. 40 LE és 300 LE közötti traktorokhoz illeszkednek. Összesen 6 szabadalommal védett mûszaki megoldás található meg az új típusokon.

Kiemelkedik ezek közül a Lock&Go félautomata rakodógém- csatlakozási rendszer, amely egyszerûségének és erõs kialakításának köszönhetõen lerövidíti a gémre való ráállás, és leállás idejét, mindemellett stabil kapcsolatot biztosít a rakodó és a traktortest között. Egyedülálló megoldásként elõször a Quicke rakodóknál találkozhatunk a hidraulika vezetékek gémszárba integrálásával, és az ún. Q Compact Valve központi szeleptömbbel, amely minden körülmény között azonos olajnyomást, és mennyiséget biztosít az emelõ-, és eszközmozgató munkahengerek számára. Mindegyik adaptálható traktortípushoz egykaros joystickvezérlésû, külön szeleptömbbel ellátott hidraulika rendszert szállítunk, amely közvetlenül a traktor szivattyú rendszeréhez kapcsolódik. Így lehetõvé válik a hidraulika rendszer teljes teljesítményének kihasználása, és ezáltal a gyors és pontos rakodás.

Amennyiben a fent leírtak felkeltették érdeklõdését a termékcsoport iránt, keresse a terméket traktorkereskedõjénél, ill. a termék importõrénél, a Deraland Kft.-nél.

Amennyiben viszont nem érdeklõdik a rakodástechnika eme modern eszközei iránt, de mégis csökkenteni kívánja gazdálkodása költségeit, akkor a Deraland Kft. által a traktoros homlokrakodók mellett szintén forgalmazott, és az alábbi felsorolásban megtalálható mûszaki megoldásai közül bizonyára megtalálja a számára legjobban megfelelõt.

Cégünk, a Deraland Kft. 2001 õszén azzal a szándékkal alakult, hogy modern, a termelési-, és üzemeltetési költségek csökkentéséhez nagyban hozzájáruló erõgép-kiegészítõ berendezéseket kínáljon a mezõgazdasági termelõ szervezetek, ill. magángazdálkodók számára.

Az elmúlt években számos szakmai és PR cikk megjelentetésével szándékoztuk felhívni az érintettek figyelmét az erõgépeikben rejlõ kiaknázatlan lehetõségekre. Úgy látjuk, nem volt hiába való ezen erõfeszítésünk, ugyanis partnereink mára már számos erõgépen alkalmazzák sikerrel berendezéseinket.

Melyek is ezek? Lássuk az alábbi rövid felsorolást:

• ZUIDBERG mellsõ hárompont függesztés és TLT hajtómûvek,

• ÅLÖ QUICKE traktoros homlokrakodók,

• CLEANFIX tisztító ventilátorok,

• PTG gumiabroncs nyomásszabályozó rendszerek,

• BEMA kommunális berendezések mellsõ függesztésekre és homlokrakodókra.Szlogenünk: „Minden, ami a traktor körül számíthat.”

Keressen bennünket bizalommal!Dér Attila, ügyvezetõ

DERALAND KFT.

7400 Kaposvár, Ezredév u. 20–22.

Telefon: 82/416-447• Fax: 82/510-677• Mobil: 30/3851-351

E-mail: [email protected]

www.deraland.hu