MENÜ

A Promix "Redutox" mikotoxin semlegesítõ program

Oldalszám: 111
2014.04.23.

Egyre több, az állattenyésztésben és állategészségügyben meghatározó szerepet betöltõ nemzetközi fórum hívja fel a figyelmet, hogy napjainkban a mikotoxinok az állatok takarmányozásának reális és egyre súlyosabb problémáját jelentik, ami megoldásokat sürget.

Egyre nagyobb szükség van egy viszonylag átfogó, rugalmas, a veszély elhárítására vagy legalább csökkentésére hívatott tevékenységi sorozat kidolgozására.

A PROMIX „REDUTOX” program a mikotoxinok által okozott veszteségek megelõzésére, csökkentésére, illetve kivédésére létrehozott tevékenységi sorozat.

A program a toxinfertõzés jelenlétét figyelõ, ellenõrzõ, beazonosító és védõ – elhárító tevékenységek összessége.

A program hatékonyságának alapjai: megfelelõ helyen, megfelelõ idõben, a reális állapot felmérése.

A szükséges hatóanyaggal, kellõ mennyiségben a fertõzés hatásainak visszaszorítása, vagy felszámolása.

A „REDUTOX” termékcsalád termékei belföldi és nemzetközi tapasztalatok alapján kiválogatott alapanyagokból készült, összetett termékek, amelyek több szinten csökkentik a mikotoxinok káros hatását, illetve semlegesítik azokat, egyben mozgósítják az állatok immunrendszerét.

A program szolgáltatásai: kiszállás a helyszínre, mintavétel, a mikotoxinok azonosítása, a fertõzöttség szintjének bemérése, a megfelelõ toxinsemlegesítõ termék összeállítása – figyelembe véve a helyi faktorokat (mikotoxin fajta, szennyezettség mértéke, állatfaj, korcsoport stb.) – termékek szállítása.Partnereink a visszajelzések szerint, megelégedéssel használják hazai gyártású termékeinket, amelyek minõségben és árban is megfelelnek a legigényesebb elvárásoknak.

Takarmányozási, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

2146 Mogyoród, Kerektó u. 8.

Levélcím: 2146 Mogyoród, Pf. 52.

Telefon: 28/541-031, 032, 032

Fax: 28/541-035

E-mail: [email protected]

www.profeed.hu

ISO 9001:2001