MENÜ

A Cehave cégcsoport felvásárolta a Kabai Táp Zrt-t

Oldalszám: 110
2014.04.23.

A Debrecen mellett mûködõ, eddig a HAGE cégcsoporthoz tartozó takarmánygyártó Kabai Táp Zrt-t megvásárolta a holland CEHAVE-csoport.

A nagyon modern üzemben évente 90000 tonna késztakarmányt és koncentrátumot állítanak elõ. Emellett kitûnõ raktározási lehetõséggel rendelkeznek.A CEHAVE-cégcsoport a holland CEHAVE Landbouwbelanghoz tartozik. Elsõsorban kérõdzõk, sertések, baromfik és lovak takarmányozására szakosodott. A legnagyobb Hollandiában lévõ takarmányos cég lévén a késztakarmány mennyisége 2,5 millió tonna felett van. Emellett foglalkozik premixek, koncentrátumok, speciális anyagok, valamint alapanyagok értékesítésével is. A hat holland üzemen kívül, jelen vannak Belgiumban, Németországban, Lengyelországban valamint Kínában is. Jelenleg Ukrajnában folyik egy új üzem építése.A CEHAVE stratégiája a „folyamatos növekedés, know-how és fejlesztés útján”. A társaság ezért több, mint három millió euróval támogatja évente a kutatás-fejlesztést. Ez már néhány szabadalmat is eredményezett. Azokon a piacokon, ahol a CEHAVE jelen van, a legjobb a premixek, a takarmányok és know-how tekintetében. Sikerének titka, hogy rendkívül alapos és képzett szakemberekkel rendelkeznek az állattakarmányozás terén.

A kabai üzem magyar ügyvezetés alatt folytatja munkáját, természetesen gyors ismeret- és tapasztalatcserére van szükség a CEHAVE-csoport szaktanácsadóinak, illetve gyártásért felelõs szakembereinek bevonásával.CEHAVE Landbouwbelang kb. 5300 gazdálkodó partnerrel rendelkezik Hollandiában. Közel 1600 fõt foglalkoztat, évi árbevétele 700 millió euró évente, így a takarmányszektor egyik vezetõ vállalata Európában.További információk:

Muzsek András

Vitamex Kft. Cehave-Kaba Zrt.

Tel.: 30/3359-719

www.cehave.com

www.vitamex.com