MENÜ

Hígtrágya tárolás EU normáknak megfelelõen

Oldalszám: 106
2014.04.24.

A Készenlét Zrt. olyan technológiát kíván partnerei részére ajánlani, ami hosszú idõre biztonságosan megoldja hígtrágya- és szennyvíz-tárolási gondjait.


A tároló Svéd-Dán technológia alapján mûködik, melyet Magyarországon gyártanak. A gyártó 20 év garanciát vállal a beruházásra. Méreteit tekintve egyedi megrendelés alapján készülnek ezek a kör alakú tárolók, maximális méret 4,5 méter magas oldalfal, 30 méteres átmérõvel, 3377 m3 befogadó ûrmérettel. A biztonságos tárolás megvalósításának érdekében mindenhová ajánljuk, de kifejezetten nagy érdeklõdésre tart számot ott, ahol a talajvíz nem teszi lehetõvé a földbe süllyesztett és fóliával bélelt hígtrágya tárolást. E technológiánál a talplemezt a technológia szerint elõírt vasalás mellett a helyszínen kell önteni, úgy, hogy az a fagyhatár alatt legyen. Az oldalfalakat elõre gyártott elemek formájában szállítjuk a helyszínre.

Az alaplemez terhelhetõsége után 10 nap alatt felállíthatóak az oldalfalak, melyek egymáshoz úgy illeszkednek, hogy tökéletes zártságot biztosítanak. A tervezés és kivitelezés megkezdése elõtt talajmechanikai vizsgálatot kell végezni, mely alapján el lehet dönteni, hogy a talplemez alá kell-e talajcserét csinálni, vagy a talaj szerkezete olyan, hogy a fagyhatár szintje alatt ráépíthetõ a tartály. A hígtrágya istállóból történõ eltávolításra a gyûjtõaknából a tárolótartályba való juttatására, a trágya szeparálására és tartályon belüli keverésére komplett gépi technológiával rendelkezünk. Ha Ön biztonságos és szennyezésmentes technológiát akar megvalósítani keressen, minket! Helyszínen történõ adaptálással állunk az Ön rendelkezésére.

Cégünk nemcsak kivitelezést, hanem teljes körû ügyintézést (tervezés, pályázatírás) is vállal.

Készenlét Zrt. 8500 Pápa, Mozsár u. 14

Telefon: 89/510-180 • Fax: 89/510-199

E-mail: [email protected]

www.keszenlet.hu