MENÜ

A Fliegl Csoport ajánlja szerves- és hígtrágya kijuttatására

Oldalszám: 90
2014.04.28.

Fliegl ASW letolókocsi nagyteljesítményû trágyaszóró adapterrel
A fokozódó környezetkímélés megkívánja, egyrészt a növénytermesztés szemszögébõl, valamint gazdasági vonatkozásban, másrészrõl a szórástechnika oldaláról, hogy egyenletes és talajkímélõ kijuttatást tegyünk lehetõvé a mezõgazdasági hasznosítású területeken, különbözõ szórható anyagoknál.

  • Minden szórható anyagra rugalmasan alkalmazható, pl. marha- és baromfitrágyához, hordalék- és/vagy derítõiszaphoz, komposzthoz vagy mészhez.
  • Pontosan adagolható és állítható kiszórás.
  • Egy targoncával trágyaszóró szerkezet 10 percen belül egyszerûen leszerelhetõ.
  • Profi szóró adapter nyitott kiegészítõ hátfallal, szórásszélesség kb. 15–16 m.
  • Profi szóró adapter zárt kiegészítõ hátfallal (pl. mésziszap) szórásszélesség kb. 22 m.
  • Megfelelõ abroncsválasztás esetén kis teljesítményû traktorral is, biztonsággal üzemeltethetõ.
  • Egyik felhasználónk 12 nap alatt 4000 tonna trágyát szórt ki egyetlen ASW-jével, ami bizonyítja kiemelkedõ teljesítményét, gazdaságosságát.

Fliegl tartálykocsi földközeli csigás hígtrágya kijuttató egységgel
Szériában magas felszereltséggel, a problémamentes hígtrágya szállításhoz! A Fliegl kínálatában szereplõ szippantós tartálykocsikkal a hígtrágya szállítását és kijuttatását rugalmasan, gazdaságosan oldhatjuk meg. A választék széles 3–25 m3-ig, így mindenféle erõgéphez optimális tartálynagyság rendelhetõ. Ha csak a fõbb típusokat nézzük akkor is kb. 60 különbözõ tartálykocsi és hozzá kb. 20 terítõegység áll vevõink rendelkezésére. Ekkora kínálatból pedig, pontosan, az igényeinek megfelelõ kocsit talál, a mezõgazdasági termelõtõl a professzionális nagyüzemig mindenki. A Fliegl-nél széria a kívül-belül horganyzott tartály, 6”-os csatlakozások, 8000 l/perc teljesítményû kompresszor (5 m3 –tõl a szippantós pótkocsiknál), hogy csak néhány fontosabb jellemzõt említsünk, amelyek a teljesítményt befolyásolják.

A felszereltség gondos megválasztásával, pedig speciális feladatokra is alkalmassá tehetjük tartálykocsinkat. Pl. a saválló belsõ festés, a belsõ keverõ, a különbözõ kijuttató egységek mind a kocsi felhasználási körét bõvíti. A nehéz terepviszonyok között szélesebb kerekekkel, eltolható tengelyekkel tehetjük könnyebbé a munkavégzést. A hígtrágya-kijuttatás eszközeiben, Magyarországon a Fliegl rendelkezik a legszélesebb kínálattal.

Ha önnek probléma a hígtrágya szállítása, kijuttatása, keressen minket, a megoldás A Fliegl-nél van!