MENÜ

Újra akciós a Valtra traktor

Oldalszám:
2014.04.29.

A Valtra új T szériája mûszaki tartalmában jelentõs változásokat hordoz magában. A T széria 6 hengeres turbófeltöltésû motorjai megfelelnek a TIER II-nek. A SISU Diesel, mely a Valtra saját leányvállalata, motorok nyomatéka jelentõsen megnõtt, míg fajlagos üzemanyag-fogyasztása csökkent a korszerû elektronikus befecskendezési rendszernek köszönhetõen.

A 198 g/kwh fajlagos üzemanyag felhasználása az üzemi fordulatszámon, nagyon kedvezõ a felhasználók számára. Az 500 üzemórás szervizciklus is a motorok megbízhatóságát és hosszú élettartamát tükrözi. A speciális szelepek és dugattyúk gondoskodnak a levegõ-üzemanyag keverék ideális keverésérõl a sûrítési térben. A legújabb fejlesztésû SISU motorok elektronikus adagoló és motorvezérléssel rendelkeznek. Jelentõs technikai elõrelépésnek számít az úgynevezett osztott hûtésû „nedves” hüvely. A motorblokkban hengerenként kialakítottak egy megtámasztó peremet, mely a hüvelyt támasztja meg hosszában középen. Ennek a fejlesztésnek az eredményei, elõnyei:

  • csökkenti a hüvely oldalirányú vibrációját (minden egyes égésnél a hüvelyt feszítõ erõ tolja szét);
  • ebbõl kifolyólag a dugattyú mozgásakor a gyûrûk és a hüvely kapcsolata szinte folyamatos, kifogástalan, a gyûrûk folyamatosan, egyenletesen érintkeznek a hüvely falával;
  • a jobb gyûrû hüvely kapcsolat miatt jobb a lehúzás, kevesebb motorolaj kerül az égéstérbe. Kisebb lesz a károsanyag-kibocsátás, motorolaj fogyasztás. Az égéstermékek nem kerülnek bele a motor olajtérbe  hosszabb lesz a motorolaj élettartama, lassabban veszít kenõképességébõl;
  • mivel a hûtõfolyadék áramlási viszonyait spirálisan, megosztva rendezték el, így az égéstér hõterhelését jobban tudja elvezetni a hûtõfolyadék.

A motortér a ritka látogatót egyben felnyitható motorháztetõvel fogadja.
A teljesítményveszteség elkerülése érdekében minden motor visco kuplungos ventilátorral van szerelve. A teljesítmény a kerekekre a masszív váltón keresztül jut. A váltók egyedisége és megbízhatósága a teljes elektronikus kontroll a hosszú élettartamot szolgálja. A váltóban három sebességi tartomány, ezeken belül négy sebességi csoport és ezeken belül opcionálisan 3 Powershift sebességfokozat található. A váltók 40 km/h-s változatban rendelhetõk 12/12, vagy 36/36 sebességfokozattal. A 3 power fokozatú váltóhoz, 1 gyári programozású automatakapcsolást lehetõvé tevõ un. AUTO 1 és egy a tulajdonos által egyénileg programozható AUTO 2 áll rendelkezésre.

A kifinomult és sokoldalú hidraulikus rendszert a kabinból a kezelõ gyorsan és precízen tudja szabályozni, a maximális 8 szelepen irányítani. A 91/l/min szállítási teljesítmény és a 7,7 tonnás emelõ kapacitás minden munkagép kapcsolathoz kielégítõ teljesítményt biztosít.

A tágas  kabin lehetõvé teszi az un. TWINTRAC szabadalom alkalmazását.
A Valtra egyedi igényekre is felkészülten várja az ügyfeleit.

Az új akciós gépek szeptemberi-októberi szállítással már leköthetõek az alábbi árakon:

A 95 N   9 600 000 Ft
N 101 c 12 250 000 Ft   110 Le
T130CFVP  13 250 000 Ft    135 Le
T150CFVP 14 250 000 Ft   155 Le
T170CFCR 15 250 000 Ft   175 Le
T180FUCR   17 200 000 Ft   195 Le

A fenti árak 270 Ft/Eur árfolyamon érvényesek, az áfát nem tartalmazzák.

Agroker Kereskedelmi és Logisztikai Kft., Kecskemét Gépüzletág,
Tel.: 76/516-192