MENÜ

15 éves a Huntraco

Oldalszám: 79
2014.04.29.

Az idén fennállásának tizenötödik évfordulóját ünnepli a Huntraco Zrt., melynek mezõgazdasági üzletága 2004 januárja óta önálló szervezeti egységként mûködik.
Míg kezdetben a választék csupán a Caterpillar teleszkópos rakodóira és csúszókormányzású minirakodó gépeire korlátozódott, mára jelentõsen bõvült a kör.

A Caterpillar mellett megjelenõ Challenger, Amazone, Laverda, McCormick, Krone és Vogel&Noot termékek a mezõgazdasági munkákhoz szükséges gépek teljes palettáját lefedik, legyen szó traktorról, kombájnról, szántóföldi permetezõrõl, mûtrágyaszóróról, vetõgéprõl, vagy a talajmûvelés egyéb eszközeirõl.

Jóllehet a mezõgazdasági gépbeszerzéseket nagyrészt az adott évi állami és uniós támogatások határozzák meg, a cég minden eszközt megragad annak érdekében, hogy a többi üzletágához hasonlóan piacvezetõ vagy legalább dobogós helyezést érjen el a mezõgazdasági gépek értékesítésében. „A képviselt üzletágakban az elsõ három hely valamelyikének elérése lehet csupán a célunk egy ilyen kis országban – vallja Grosz Péter.  A cég vezérigazgatója hozzáteszi: noha az új évezredben sokkal nehezebb betörni egy kialakult piacra, mint a rendszerváltást követõ években volt, felkészültünk a kihívásra. A Huntraconak minden esélye megvan a sikerre, hiszen Magyarország jelentõs lemaradásokkal küzd a mezõgazdaság gépesítése terén, derül ki a szomszédos Ausztriával és a nyugat-európai országokkal történõ összehasonlításból. Azon túlmenõen, hogy a cég mezõgazdasági üzletága – a többihez hasonlóan – világszínvonalú technológiai megoldásokkal felszerelt gépeket kínál ügyfeleinek, teljes körû alkatrészellátást, szervizszolgáltatást és kedvezõ finanszírozást is biztosít a kimagasló minõségû eszközökhöz.