MENÜ

Pr

Szakfolyóirat > 2006/03 > Pr KWS RAGT hibridek

A TELLIA RM-mel olajozottan mennek a dolgaink!

Jancsó Istvánnal és Papp Sándorral az Abaúj Charolai Rt. és a Hordeum 2000 Kft. tulajdonosaival beszélgettem a 2005-ös év napraforgó termesztés tapasztalatairól, és a TELLIA RM eredményességérõl. A két cég összesen 4300 ha szántóval és a húsmarhák részére szükséges legelõterülettel rendelkezik.

Szakfolyóirat > 2006/03 > Pr vetőmag Elitmag Kft. fajták

Csak vetni kell!

Minden gazdálkodónak évrõl-évre eltérõ termesztési feltételek között kell megfelelni a gabonapiac egyre növekvõ elvárásainak. Ebben jelentõs szerephez jut a stabil biológiai alapot biztosító fajta és annak minõsített vetõmagja.

Szakfolyóirat > 2006/03 > Pr gépek arató cséplő

DÍJAZOTTAK - NAGYDÍJASOK

LinamarRt., Mezõgép Divizió OROS SF 12-QSA szárzúzós kukoricacsõ-törõ adapter A legkorszerûbb konstrukciós megoldásokat, új hajtásrendszert és QSA szárzúzó megoldást tartalmazó, tizenkét soros hazai fejlesztésû kukoricacsõ-törõ adapter világviszonylatban is újdonságnak számít.

Szakfolyóirat > 2006/03 > Pr Phylazonit Termelés

PHYLAZONIT MC

Alkalmazása: 10 liter készítményt hektáronként 100–300 liter vízben kell feloldani és vetéskor az utolsó talajmûvelés elõtt, vagy tarló esetén közvetlenül a tarlóra permetezni, és a talajba beforgatni. A kijuttatást a növénytermelési technológiába lehetõség szerint úgy kell beépíteni, hogy többlet munkamûveletet ne igényeljen .

Szakfolyóirat > 2006/03 > Pr Motor Valtra Technológia

Új motorok, új szériák a Valtrától

A 2005-ös évtõl a Valtra hivatalos importõre az Agroker Kft. Kecskemét. Az Agroker Kft. a Renault és Goldoni traktorok mellé a Valtra traktort, mint prémium kategóriát választotta. A 3 erõgépmárkával a cég traktorkínálata teljessé vált, és maximális összhangban igazodik a vevõi igényekhez.