MENÜ

Bábolnai partnertalálkozók az OMÉK-on

Oldalszám: 74
2014.05.28.

Nagy érdeklõdés övezte a 2005. szeptember 1-én, ill. 2-án megrendezésre kerülõ bábolnai partnertalálkozókat. Mindkét rendezvényt a vásár helyszínén az E-pavilon Tükör termében tartották. Az exkluzív környezet méltó párosítása volt a színvonalas elõadásoknak.

A csütörtöki – nagyüzemi partnerek számára – tartott találkozón Marczali Gábor ügyvezetõ igazgató köszöntötte a több száz résztvevõt, és szólt néhány szót a társaság jelenlegi helyzetérõl, jövõre vonatkozó terveirõl. Ezután Gergácz Zoltán, kereskedelmi és fejlesztési osztályvezetõ értékelte a magyar takarmánygyártás jelenlegi állapotát, majd ismertette a cég ezévi eredményeit.

A rendezvény záróakkordjaként termelési, életmû és posztumusz díjakat adott át a cég vezetése. A cég baromfitartó partnerei közül a Szepetneki Zöld Mezõ Szövetkezet, a Mix-Tó Kft., és a Mizse-Táp Kft., a szarvasmarha tenyésztõk közül a Gyulai Agrár Rt., Merész Sándor, a Bóly Rt. csípõtelki telepe, és a Sereg-Tej Kft., a sertéstartók közül pedig a Pig Mark Kft., a Keszi Sertés Kft. és a Siófoki Siómente Rt. vehette át a jól megérdemelt plaketteket és az értékes ajándékokat. A kft-vel való több évtizedes sikeres szakmai együttmûködése elismeréseként vehetett át életmûdíjat Dr. Kováts György (Bodzási Brojler Kft.), Dr. Gyõrffy Lajos (Solum Rt.), ill. Vas László (Miklósfai Mg.Rt.). Szomorú kötelességének eleget téve adott át a cég három posztumusz díjat Széll Józsefnek, Raffai Beátának és Ifj. Gilikter Imrének. A díjakat a hozzátartozók vették át.

A szeptember 2-ai márkaképviselõi találkozóra a cég kisüzemi partnerei voltak hivatalosak. Az ültetett állófogadást szintén Marczali Gábor nyitotta meg, majd Lajtos Lajos márkaképviseleti osztályvezetõ mutatta be az osztály ezévi eredményeit, ill. az új termékfejlesztésekrõl is esett szó. Fellebbent a fátyol a cég „Vágjon egészségére!” akciójának nyertes névsoráról is. A nagy sikerû akcióban volt aki több 100 szelvénnyel próbálkozott, amelynek meg is lett az eredménye, hiszen 9 db bábolnai kerékpárral gurulhatott haza a boldog nyertes.

Dr. Fábián János termékmenedzser érdekes, a juhok takarmányozásának aktuális kérdéseirõl szóló elõadása segített a juhos partnerek még jobb szakmai felkészítésében. A hivatalos programot itt is a díjak átadása zárta. A 2005. elsõ félévében elért legnagyobb forgalom növekedésért a Sági Top-Táp Kft., a 2005. elsõ félévében elért legnagyobb forgalomért a Nutramix Kft. vehetett át elismerõ plakettet.

A partnerek jó hangulatáról a finomabbnál finomabb étkek és italok elfogyasztása, és a 100 Folk Celsiusban is játszó 3 nagyszerû muzsikus country zenéje gondoskodott.

A rendezvényen megjelent partnerek szép száma biztosította a szervezõket afelõl, hogy érdemes a jövõben is ilyen jellegû megmozdulásokra invitálni vevõiket.