MENÜ

Az állattenyésztõk versenyképességének érdekében

Oldalszám:
2014.05.28.

Magyarország mezõgazdasági gépforgalmazó vállalkozásai között igazi színfoltnak számít a Készenlét Rt., mely mára kinõtte magát a teljes technológiai vertikumot felvonultatók közé.

A szakmai partnerek széles köre és az átfogó nemzetközi kínálat, mely az idei Országos Mezõgazdasági és Élelmiszer-ipari Kiállításon képviselteti magát, a Készenlét Rt. versenyszellemét is felkorbácsolta. Hiszen a közelmúltban hazánkban nem volt rendezvény, amely nem csupán a kommunikációs folyamatok, de a termék-, ár-, értékesítéspolitika és marketingkutatás szempontjából is ilyen lényeges lett volna.
Az állattenyésztési technológia elõtérbe helyezése fontos feladatunk és közös érdekünk, hogy a már sok válságon átment ágazat versenyképességét progresszív irányba fordítsuk.
A Készenlét Rt. kínálatában az állattenyésztési telepek kiszolgálásának gépei között elõkelõ helyet foglal el mind a Marangon fûkasza, mind pedig a Feraboli bálázó, melyek a Clim Air 50 lucernabála szárítóval együtt olasz gyártmányúak. Ez utóbbi takarmánytechnológiát a Készenlét Rt. kizárólagosan forgalmazza Magyarországon, s természetesen minden szárítóberendezést a megrendelõ egyedi igényeinek megfelelõen terveznek és kiviteleznek. Az új fejlesztésû Faresin teleszkópos rakodógép legfõbb jellemzõje a megbízhatóság. Emelési magassága és súlya: 6.28-17.40. Az ugyancsak Faresin típusú takarmánykeverõ-kiosztó kocsijaik takarmánybevitele számítógép vezérlésû, korszerû technológiával gyártottak. A TMR típusok mintegy százféle takarmány összeállítását teszik lehetõvé. A takarmánykomponensek optimális, egyenletes keveredése, tömegtakarmány-megtakarítás, egyenletes tejtermelés biztosított. Lochmann folyékony trágyás tartálykocsijaiknál a forgattyúdugós nagynyomású szivattyú lehetõvé teszi, hogy a tartályt a lehetõ legrövidebb idõ alatt feltölthesse akár sûrûn-folyó darabos hígtrágyával. Zárt kenõrendszer, kisebb erõszükséglet, alacsony zajszint, valamint a nagyobb szórási pontosság és pontosabb adagolás lehetõsége az, ami jelentõs lépés a környezetünk megóvása érdekében. Mivel tudjuk, a szigorú környezetvédelmi, állatjóléti, trágyakezelési szabályok betartása Európai Uniós tagságunk egyik hozadéka.

A Készenlét Rt. minden kedves érdeklõdõt szeretettel vár
az OMÉK alkalmával a CSZ/4-es standon!

Amit érdemes csinálni, azt érdemes jól csinálni!