MENÜ

Görgõsláncok, mezõgazdasági láncok – P. Z. S. Vállalkozás

Oldalszám: 49
2014.06.06.

A P. Z. S. Vállalkozást 1992-ben Patkós Zsigmond egyéni vállalkozó hozta létre. A vállalkozás kezdetben magyar görgõsláncok és kereskedelmi hûtõberendezések forgalmazásával foglalkozott.

1993-ban hegesztõanyagok, majd 1994-ben mûanyag és acél pántolóanyagok, klímaberendezések, nagynyomású mosóberendezések forgalmazása is elkezdõdött. 1994–95-re tehetõ a külföldi kapcsolatok kiépítése az osztrák BUSATIS GmbH-val, az olasz ROSA SPA-val, a RENOLD konszern német és angol gyárával a bécsi RENOLD irodán keresztül.

1998-ban vettük fel a kapcsolatot cseh gyártó cégekkel is. A BUSATIS cég kaszapengéket, a RENOLD és a ROSA cégek különbözõ görgõs- és különleges láncokat gyártanak. A kaszapengék és láncok forgalmazása egyre több energiát kötött le, ezért 1997-ben elkezdõdött a profil szûkítése. Ennek eredményeként a P. Z. S. Vállalkozás tevékenysége jelenleg az alábbiakban foglalható össze:

  • BUSATIS gyártmányú kaszapengék és védõujjak forgalmazása gabonakombájnokhoz.
  • RENOLD-ROSA-CSEH görgõs és különleges láncok forgalmazása. Ezen láncgyártó cégek termékei minden igényt kielégítenek, akár általános használatról, akár speciális alkalmazásokról legyen is szó, iparban, mezõgazdaságban egyaránt.
  • PEWAG és egyéb gyártmányú szemes láncok forgalmazása.
  • ESAB hegesztõanyagok, hegesztõgépek forgal-mazása. Elsõsorban ötvözetlen CO2 huzalok és bevonatos elektródák.
  • GYORSSZORÍTÓK gyártása és forgalmazása fõként a gépipar számára.


A P. Z. S. Vállalkozás elsõsorban importáló cég. Élvezzük a külföldi gyártók, tulajdonosok bizalmát. Termékeiket jelenleg is a P. Z. S. Vállalkozás által mûködtetett konszignációs raktárból szolgáljuk ki.

A P. Z. S. Vállalkozás a felsorolt termékeket viszonteladókon keresztül az egész országban forgalmazza. Egyéni vevõket is kiszolgálunk. Termékeinket postán, vasúton és gyûjtõ fuvarozó segítségével juttatjuk el megrendelõinknek. Árjegyzékeinket kérésre bárkinek rendelkezésére bocsátjuk. Új viszonteladók jelentkezését mindig örömmel vesszük.

A 2000. év jelentõs változást hozott a P. Z. S. Vállalkozás életében, ugyanis novemberben új telephelyre költöztünk. Az új telephely lehetõséget ad új gépek, berendezések, alkatrészek bemutatására és forgalmazására is.

Ennek jegyében már elkezdtük kombinátorok, kultivátorok, tárcsás boronák, ekék kopóalkatrészeinek forgalmazását is.

2003-ban AGIP kenõanyagok és hidraulikatömlõk, különbözõ rendeltetésû  víz-gáz, olaj és benzinálló, élelmiszer-ipari, vegyes kopásálló tömlõk forgalmazását is.

A P. Z. S. Vállalkozás tevékenységében ma már a láncok értékesítése van túlsúlyban, de jelentõs a kaszapengék és hegesztõanyagok forgalmazása is. Mind a láncokból, mind pedig a kaszapengékbõl jelentõs készlettel és választékkal rendelkezünk.

Várjuk megtisztelõ érdeklõdésüket:

Patkós Zsigmond
Békéscsaba, Péky u. 9.
E-mail: [email protected]
www.pzs.hu
 Tel./fax: (66) 453-640,
(66) 454-051