MENÜ

Új beruházás a OMIKRON KFT-nél

Oldalszám:
2014.06.12.

2005. január 5-ével átadásra került az OMIKRON KFT-nél új beruházás keretén belül egy 300 m2-es festõüzem, amely hosszú távon megfelel a környezetvédelmi elõírásoknak, de ami ennél is fontosabb, a termékek piaci megjelenése, a festés tartóssága az OMIKRON KFT megbízhatóságát megjelenését teszi kiegyensúlyozottabbá ezen a labilis mezõgazdaságigép-piacon.

Mindezt alapozzuk a megbízható technológiára, melynek elsõ fázisában az alkatrészek bekerülnek az elõkezelõbe , ahol a zsírtalanítás és foszfátos lemosás után konvojor pályán a munkadarabok átkerülnek a festõ részlegbe, ahol a porszóró festõ kabin elõtt mûanyag por felhordásával elkészül a szórás.
Az így elkészült munkadarabok bekerülnek a beégetõ kemencébe, amely gázfûtéses, hasznos mérete 6 m hosszú, 3,2 m magas, 1,6 m széles. A mûanyag por beégetése 200–240 °C-on történik. Ez a beruházás is bizonyítja az OMIKRON-nál komolyan gondolják: „minõség, megbízhatóság” ez viheti elõre a vállalkozást.

Természetesen szabad kapacitásunkat felkínáljuk bérmunkára. Vállaljuk minden olyan termék porszórását, amelynek befoglaló mérete a 6 m hosszt, a 3,2 m magasságot és az 1,6 m szélességet nem haladja meg.