MENÜ

NOVOFOSZ 50 EC - Egy jól bevált régi hatóanyag új névvel, új köntösben kiváló minõséggel és hatással!

Oldalszám: 6
2014.05.28.

Mindenki által jól ismert a DDVP, amely évtizedek óta az egyik leghatékonyabb rovarölõ szer hatóanyag.
A széles hatáspektrumú készítmény a bógyósoktól kezdve szõlõben, csonthéjasokban, paprikában, paradicsomban uborkában, borsóban és még sok egyéb kultúrában engedélyezett termék.

A kitavaszodástól kezdõdõen egészen nyár végéig használható. Hernyó, moly, tetûfélék, káros lepkék, darazsak, raktári kártevõk ellen eredményesen használható.
2005 tavaszán egy a Növény és Talajvédelmi Központi Szolgálat által kiadott engedélyokirattal rendelkezõ és megjelenõ termék a NOVOFOSZ 50 EC került kereskedelmi forgalomba. Az új név hatóanyagában ugyan nem, de minõségében és megjelenésében mégis mást sugall és bizonyít is egyben!
Az Új termékkel egy Magyarországon újnak számító nyugat-európai gyártó került be a hazai piacra, a DENKA INTERNATIONAL BV. A holland gyártó cég (korábban a Cibával is kooperált) a legrégebbi cégek egyike, aki az eredeti gyártója a DDVP hatóanyagnak európában. A minõségi peszticid-hatóanyag és késztermék gyártó cég szinte európa minden országába értékesíti termékét, amely Denka Weapon néven kerül kereskedelmi forgalomba több évtizede!
A gyártó cég a Plant-Pharma Kft.-t választotta kizárólagos forgalmazóként magyarországon, és kiváló minõségû termékét NOVOFOSZ 50 EC néven engedélyeztette.
A termék mind minõségében mind megjelenésében tükrözi a nyugat-európai színvonalat és mindezek mellett olyan árszínvonalon jelenik majd meg a piacon, amellyel remélhetõleg nemcsak ismertté, elfogadottá de elégedetté is teszi majd a magyar mezõgazdasági partnerkört.
A Denka International új termékét, a NOVOFOSZ 50 EC-t szívesen ajánlja kis- és nagyüzemi felhasználóknak egyaránt és reméli, hogy minõségénél, árfekvésénél fogva kedvezõ fogadtatásra talál Magyarországon is, hasonlóan a többi nyugat-európai országhoz.
A cél az, hogy mindenki megtalálja a számítását és ezzel az új termékkel is támogassa a magyar mezõgazdaságot!

Plant-Pharma Kft., Ungor Károly
1165 Budapest, Miklós u. 13.
Telefon: 401-0994 • Fax: 403-3663
Mobil: 30/9772-718