MENÜ

A GITR Rt. a 74. OMÉKON

Oldalszám: 14
2014.05.28.

A 74. OMÉK alkalmával a GITR RT. ismételten bemutatta a többi sikeres terméke mellett a KRONE gyár legújabb gépeit. A folyamatosan megújuló kaszák mellett a bálázók fejlesztésében is megalkotta az új generációs nagybálázót.

Mely a termelõi igényeknek megfelelõen a 70 × 120 × 270 cm-es bálát 2–6 elõkötött kisbálából építi fel, biztosítva azt az igényt, hogy a nagyméretû kockabála szétvágva kisbálánként tovább mozgatható akár kézi erõvel is! Ki tud még ilyet?
Kell ez a termelõknek? Igen! Igen! Egyre több igény jelentkezik az új bálázókra!!

Az önjáró kaszák kínálatából kimagaslik a KRONE BIG M 2 (BIG MAMA) típusú 9,4 m munkaszélességû kaszája. Minden lehetséges és megvalósítható kaszálási rekordot ez a típus tartja (óránkénti 15 ha teljesítmény; 24 órás teljesítmény 310 ha).

A KRONE termékpaletta zászlóshajója jelenleg a BIG X V12 silókombájn.

A kiállítás kapcsán a GITR RT. a HUNTRAKO RT.-vel közösen meghívta a KRONE szálastakarmány betakarító gépeket használó partnereit szakmai konzultációra a vásár területén lévõ konferencia központba.
A tanácskozás címe: A KRONE HÁROM BIG-je.

Beck András KRONE-t bemutató elõadása után az üzemeltetõ szakemberek elmondták tapasztalataikat melyeket a KRONE gépek használata során tapasztaltak, kiemelve azokat az adatokat, melyek könnyebbé és olcsóbbá tették munkájukat.

A kiállítás végeztével szántóföldi mérést szerveztünk a megismert paraméterek kontrolálására.
A szántóföldi mérést a Mezõfalvi Mezõgazdasági Részvénytársaság területén végeztük.
A mérés ideje: 2005. szeptember 13.
Száraz idõjárási viszonyok mellett.
A mérést vezette: Palotai László termékfelelõs.


Ki tud ma ilyen teljesítményt? Csak kizárólag egy másik KRONE BIG X V12 silókombájn.
Ezért a legjobb silózó ma a piacon a BIG X V12!