MENÜ

Pr

Szakfolyóirat > 2005/10 > Pr OMÉK Krone GITR

A GITR Rt. a 74. OMÉKON

A 74. OMÉK alkalmával a GITR RT. ismételten bemutatta a többi sikeres terméke mellett a KRONE gyár legújabb gépeit. A folyamatosan megújuló kaszák mellett a bálázók fejlesztésében is megalkotta az új generációs nagybálázót.

Szakfolyóirat > 2005/10 > Pr gyártó NOVOFOSZ Denka Weapon

NOVOFOSZ 50 EC - Egy jól bevált régi hatóanyag új névvel, új köntösben kiváló minõséggel és hatással!

Mindenki által jól ismert a DDVP, amely évtizedek óta az egyik leghatékonyabb rovarölõ szer hatóanyag. A széles hatáspektrumú készítmény a bógyósoktól kezdve szõlõben, csonthéjasokban, paprikában, paradicsomban uborkában, borsóban és még sok egyéb kultúrában engedélyezett termék.

Szakfolyóirat > 2005/10 > Pr Génbank Tej szarvasmarha

Nyílt nap a Génbankban

Közel 350 látogató részvételével, 2005. október 5-én ismét megnyitotta kapuit a Génbank – Semex Magyarország Kft. a szakmai érdeklõdõk elõtt Mezõhegyesen. Történt ez azzal a szándékkal, hogy számot adjanak Partnereiknek az elmúlt egy év eredményeirõl és elképzelésükrõl a jövõt illetõen.

Szakfolyóirat > 2005/10 > Pr Traktor Fendt AGCO

Traktorcsodák – kapunyitás elõtt

Igaz, hogy az AGRITECHNIKA kiállítás megnyitójáig még bõven van idõnk, sietünk azonban olyan információval szolgálni olvasóinknak, amely alapján máris tervezhetik a novemberi hannoveri program beiktatását. Kedvcsinálóként beszámolunk a Fendt újdonságairól, de a kiállításon az AGCO csoport ezen üzletága egész termékskáláját felvonultatja majd.