MENÜ

Két szakkiállítás Budapesten

Oldalszám: 54
2014.06.16.

SZÕLÉSZET és PINCÉSZET 2005 - BUDAPESTI BOR BÖRZE 2005

2004-ben került megrendezésre elsõ ízben az a szakkiállítás, mely a szõlészet és borászat témaköreit fogta össze és mutatta be egy helyen és idõben.

Magyarországon ilyen jellegû szakkiállítás elsõ ízben került megrendezésre. A kiállítást az ágazat szakemberei és résztvevõi jó visszhanggal fogadták. A 3 kiállítási napon közel 6000 szakmabeli látogatta meg a rendezvényt.

2005. január 13–15. között ismét megrendezésre kerül a kiállítás, kibõvítve a Budapesti Bor Börze névre keresztelt rendezvénnyel, melynek célja, hogy a hazai pincészeteket, borászatokat mutassa be a hazai és külföldi viszonteladóknak, kereskedõknek.

Mindkét szakkiállítás célja, hogy a helyszínen bemutatásra kerüljenek az újdonságok, az ágazat fejlesztéséhez szükséges új technológiák, eszközök, hogy egy helyen és idõben minél szélesebb termékpalettát mutasson be, hogy a szakembereknek egy évente azonos idõben megismétlõdõ lehetõséget és fórumot teremtsen, ahol is tájékozódhatnak. A szakkiállítások 3 napján kísérõ elõadásokra és termékbemutatókra is sor kerül a helyszínen. Számos, a szakembereket érdeklõ és aktuális téma kerül itt terítékre.

A rendezvénynek célkitûzése az is, hogy a tõlünk keletebbre fekvõ országok szakembereit is „elhozza” 2005-ben még valószínû csak látogatóként Budapestre, a késõbbiekben akár kiállítóként is.

Szeretettel és tisztelettel várjuk 2005 januárjában Budapesten.

További, részletes információk találhatók a kiállítás honlapján,

www.szpkiallitas.hu

Mottónk: AKI  KIMARAD, AZ  LEMARAD!!