MENÜ

Megbízható takarmány az egészséges élelmiszerért

Oldalszám: 123
2014.09.30.

Az INVE GROUP egy dinamikusan fejlődő multinacionális csoport, tevékenységi köre a mezőgazdasághoz és az aquakultúrához egyaránt kapcsolódik. Premixek, tápszerek, savanyítók, toxinmegkötők, egyéb speciális takarmányok technológiai takarmány-kiegészítők fejlesztésére, termelésére és forgalmazására szakosodott. Több mint 30 céggel rendelkezik, és a világ 70 országában kínál megoldást a takarmányozásban, és az állatnevelésben felmerülõ állategészségügyi kérdésekben. Gyártó és kutató egységei Európában, Ázsiában és Amerikában egyaránt megtalálhatóak. A saját kutatóállomásokon végzett teszteken kívül az INVE szakemberei nagynevű egyetemekkel és intézetekkel összefogva számtalan hosszú távú kísérletekben vesznek részt. Az elmúlt öt évben bekövetkezett ugrásszerű forgalom növekedése révén mára a világ vezető takarmánygyártó cégei közé sorolható.

Az INVE cég által kínált kiváló minőségű termékek, programok elsősorban az állatok fiatalkori problémáinak megoldásában nyújtanak segítséget. A tömeggyarapodás növekedése, a kiesések számának csökkenése, a fiatal korban megfigyelhető magas takarmányfelvétel a kitartó kutatómunka eredményei. A sokszor egyedülálló termékeinek köszönhetően az INVE cégek mára méltán érdemelték ki partnereinek elismerését szerte a világban.Az INVE GROUP fő célkitűzése, hogy termékei révén ne csak a takarmányozott állatok egészségi állapotát tartsák magas szinten, hanem a fogyasztók által megvásárolt végtermék is kiegyensúlyozott, egészséges és biztonságos táplálékot jelentsen az emberek számára.Az INVE Hungary Kft. 2000 óta van jelen Magyarországon. Különösen a sertések takarmányozása terén sikerült figyelemreméltó eredményeket felmutatnunk. Télen az új „TURBÓ” sor termékeivel színesítettük kínálatunkat azzal a céllal, hogy minimalizálni lehessen a felhasznált gyógyszerek mennyiségét. „Boar Vital” termékünk a tenyészkanok számára jelent fontos kiegészítőt. A nyári meleg hónapokra a szoptató kocáknak kínálunk speciális adalékot. És ez csak néhány termék ajánlatunkból.

Cégünk az alábbi területeken kínálja az egyedi igényekhez igazított szolgáltatásait partnerei részére:

  • Optimális takarmányozási program összeállítása, figyelembe véve a rendelkezésre álló alapanyagokat és a takarmánnyal szemben támasztott speciális igényeket.
  • Termékfejlsztés és gyártás egyedi elképzelések alapján.
  • Alapanyagok és tápok kémiai analízise.

Az INVE speciális megközelítése révén, mely szerint „Bringing Solution-Megtaláljuk a Megoldásokat”, az INVE Hungary Kft. kiemelten foglalkozik partnerei egyedi igényeinek és problémáinak feltárásával és vizsgálatával. Ennek a személyes megközelítésnek köszönhetően minden egyes partnerünk számára biztonságosan és költséghatékonyan tudunk megoldásokat javasolni.