MENÜ

SZÕLÉSZET és PINCÉSZET / új szakmai kiállítás a magyar piacon

Oldalszám:
2014.06.30.

2004 január 16-18. között rendezzük meg Budapesten , azt a szakmai kiállítást , mely e két ágazatot elsõ ízben, szakmai , profi rendezvény formájában összefogva kívánja bemutatni , melynek célkitûzése a gyártók , termelõk , importõrök és termékeik , újdonságaik bemutatása a szakmai közönségnek , viszonteladóknak , kereskedõknek , felhasználóknak .

Európai kiállítások, sok éves hagyományai és tapasztalatai mutatják, hogy e két gazdasági ágazat.

Összefoglalva, egy helyen és időben bemutatva, igen sikeres és pozitív üzleti eredményeket produkáló eseménnyé fejlődhet fel. Gondolunk itt a milánói SIMEI, vagy a stuttgarti INTERVITIS szakkiállításokra, vagy akár a bordeauxi VINITECH-re .

Magyarország, 2004 májusi , az Európai Unióhoz történõ csatlakozása szükségessé tenné az ágazatok és ágazatokon belüli összefogást, a gyors és pontos információ áramlást, és az egységes , európai színvonalú bemutatkozást . Egy évente, azonos idõpontban megrendezésre kerülõ szakmai kiállítás mindenképpen kiváló lehetõséget és teret kínál erre. Az ágazatok, és azok szereplõinek összefogása rendkívül fontos szerepet játszik ennek színvonalas megvalósításában.

Az eredmény pedig, a piac minden szereplõjének elõrehaladási, értékesítési lehetõségeket rejt magában.

Fontos lenne meglátni végre, hogy ahhoz, hogy eredményes legyen a magyar gazdaság ezeken a területeken is, alapos, érdemi átértékelésre lenne szüksége. Széthúzás helyett összefogásra,

Idõhúzás helyett tettekre, cselekvésre és megvalósítható intézkedésekre, a negatív berögzõdések pozitív elvárásokká alakítására.

Az, hogy mekkora és milyen üzleti potenciál van e két ágazatban, köztudott. Az, hogy mi valósul ebbõl meg és mi nem, az kizárólag az embereken múlik, akik szereplõi és döntéshozói e piacnak . A SZÕLÉSZET és PINCÉSZET szakkiállítás, melyet életre hívtunk -egy felkínált potenciális lehetõség a változtatás, a pozitív átértékelés irányába. Hogy hová fejlõdik és milyen eredményeket tud majd felmutatni az évek során, az a két ágazat gyártóin , kereskedõin , termelõin , szereplõin múlik .

Mi, mint a kiállítás életre hívói, ötletgazdái - meggyõzõdésünk és hiszünk abban, hogy ez a január közepi esemény az évek folyamán, a cégekkel karöltve- egy olyan rendezvénnyé teljesül ki , mely minden szereplõjének / kiállítónak és látogatónak / jelentõs üzleti eredményeket és elõrelépést hozhat .

Strausz Ildikó & Nándor

A kiállítás ötletgazdái