MENÜ

„Nagy érdeklõdés övezte a bábolnai partnertalálkozókat!”

Oldalszám:
2014.07.09.

A Bábolna Takarmányipari Kft. ötödik alkalommal rendezte meg partnertalálkozóit, amelyeket most is - mint az elmúlt két évben - a Bábolnai Gazdanapok keretében a gyönyörû fedett lovardában tartott. A nagyüzemi partnerek szeptember 11-én, a márkaképviselõk pedig szeptember 12-én látogattak el az illusztris helyszínre. A nagy érdeklõdésre jellemzõ volt, hogy 11-én több, mint 550-en, 12-én pedig 200-an vettek részt a rendezvényeken.

A nagyüzemi partnertalálkozó megnyitóján Gergácz Zoltán kereskedelmi és fejlesztési osztályvezetõ szólt, majd Marczali Gábor ügyvezetõ igazgató ismertette a cég helyzetét, eredményeit, ill. az aktualitásokat. Ezt követõen Gergácz Zoltán tartott elõadást a kft. értékesítési eredményeirõl, jövõbeli céljairól. Dr. Kelemen Ferenc, kutatás-fejlesztési menedzser a cég új fejlesztési elképzeléseit vázolta, majd a cég néhány kiemelt partnere vehette át a hagyományos termelési díjakat. Életmû díjat kapott Harmatos József, a MO-TEJ Kft. ügyvezetõ igazgatója. Posztumusz-díjban részesült Nagy Jenõ, a Lajta-Hanság Rt. nemrégiben elhunyt vezérigazgatója, ill. Schuchmann Rezsõ, a Nógrád Gabona Rt. volt vezérigazgatója. Zárszóként Velez Zoltán, a Bábolna Rt. igazgatóságának elnöke köszönte meg a Bábolna Takarmányipari Kft. dolgozóinak eddigi sikeres tevékenységét, és további eredményes munkát kívánt a jövõre vonatkozóan.

A szeptember 11-ei márkaképviselői rendezvényére a cég kisüzemi partnerköre volt hivatalos. Lajtos Lajos, márkaképviseleti osztályvezetõ megnyitója után Marczali Gábor ügyvezetõ igazgató a nagyüzemi partnertalálkozón elhangzott elõadását tartotta meg. Ezt követõen Lajtos Lajos értékelte a márkaképviseleti hálózat eredményeit, ill. ismertette a piaci kilátásokat. Gergácz Zoltán, kereskedelmi és fejlesztési osztályvezető zárta az előadásokat a cég új fejlesztési elképzeléseinek bemutatásával. Az előadások után díjátadásra került sor, ahol a Nutramix Bt. a legnagyobb forgalom eléréséért, a Scheffer és Társa Kft. pedig a legnagyobb forgalom növekedésért kapott elismerést. A fogadás elõtt került lebonyolításra a „Szárnyaljon Velünk Rióba!” brojler táp akció sorsolása, ahol a fődíjat a 2 személyes utat a Riói Karneválra Galó Pál szarvasi vásárló nyerte.

A kft. örömmel vette tudomásul, hogy partnerei fontosnak tartják a vevőtalálkozókon való megjelenést. A jövő évben reményeik szerint újra ilyen széles körben találkozhatnak majd.

Bábolna Takarmányipar Kft.

2942 Nagyigmánd, Pf.: 16

Tel./Fax: 34/557-000, 34/557-015

e-mail: [email protected]

www.babolnatakarmany