MENÜ

A VÁZ-BAU építõipari kft. a mezõgazdasági termelõk szolgálatában

Oldalszám:
2014.07.09.

A szekszárdi székhelyû Váz-Bau Építõipari Kft. Immár 8 éve az agrárágazat építõipari beruházásainak megvalósításával foglalkozik.

Elkészítjük a különbözõ létesítmények (magtárak, tárolók, istállók stb.) építési engedélyezési tervdokumentációját és elvégezzük a komplett kivitelezést.

Szaktanácsadó céggel együttmûködve összeállítjuk a minden évben biztosított agrártámogatásokhoz a pályázatot is.

Elmondhatjuk, hogy eddig az elkészített pályázatokkal minden megrendelõnk elnyerte a vonatkozó támogatást.

A különbözõ létesítményekhez a cégünk által kifejlesztett rácsos acélváz szerkezetet használjuk, mely kedvezõ árfekvésû, és igény szerinti méretben gyártjuk telephelyünkön.

Áraink kedvezõek, ezt igazolja, hogy eddigi mûködésünk alatt 130 db létesítményt építettünk Somogy, Tolna, Baranya, Fejér, Bács-Kiskun, Komárom és Békés megyékben.

Megrendelõink leginkább a mezõgazdasági szövetkezetek és egyéb agrárvállalkozások, mert egyre inkább érdekeltek abban, hogy saját magtárral, gépszínnel, istállóval stb. rendelkezzenek, így biztosítva a versenyképességüket.

Cégünk azon munkálkodik, hogy megtartva régi megrendelõinket, a magángazdálkodók részére kedvezõ fizetési lehetõségek kidolgozásával megvalósíthassuk a termeléshez szükséges létesítményeket.

Az aratási munkák befejezése után a termelõk számba vehetik a jövõ évre vonatkozó lehetõségeiket, és valamennyien bízunk abban, hogy a kormány és a szakminisztérium továbbra is biztosítja a termelõk számára a különbözõ létesítmények megvalósításához szükséges támogatásokat.

A Sapard program keretében lehetõség van különbözõ építményekre 50%-os támogatást nyerni.

Kérjük, mérlegeljék lehetõségeiket, és elképzeléseikkel kapcsolatban keressék cégünket és kérjenek árajánlatot!

Lenkey Imre ügyvezetõ

VÁZ-BAU ÉPÍTÕIPARI KFT.

7100 Szekszárd, Béri B. Á. U. 39-41. fsz. 1.

Tel.: (74) 412-344, (30) 9569-290

Tel./fax: (74) 319-854

E-mail: [email protected]