MENÜ

A Raiffeisen Agrárház Kft a mezõgazdaság szolgálatában

Oldalszám:
2014.07.08.

A vállalat célja a hazai termelés inputanyagokkal való ellátása, a termelés integrálása, finanszírozása, illetve a gazdálkodók piacra jutásának megszervezése. A Raiffeisen Agrárház hisz abban, hogy Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásával a minõségi termelés és a piaci ismeretek igen nagymértékben felértékelõdtek.

A piacra jutáshoz elengedhetetlenül szükséges a gazdaságos termelés megvalósítása, a minõségi áru elõállítása és az információ. Hiábavaló az egész évei veszõdséges és rizikóval teli munka, ha a termény minõsége nem kielégítõ, vagy az értékesítés nehéz és várakozással teli.A Raiffeisen Agrárház partnerei számára mindenben segítségére van, hogy céljaikat maradéktalanul megvalósíthassák, minõségi termékeket gazdaságosan állíthassanak elõ, mivel a nemzetközi piacokon is jó feltételek mellett, gyorsan értékesítésre kerülnek.A szántóföldi növénytermesztéshez szükséges kiváló minõségû anyagok teljes palettája áll a partnerek rendelkezésre. A gépüzletág az erõ és betakarítógépek, valamint különféle talajmûvelõ eszközökkel is szolgál. Közvetlen importõre a Massey Fergusonnak, a francia Tecnoma permetezõgépeknek, a német Horsch talajmûvelõ gépeknek és a Kleine cukorrépa betakarító gépeknek. Hogy minden olajozottan mûködjön, ahhoz kiváló minõségû kenõanyagokat és gázolajat kínál a vállalat. A gyárban kiképzett szak-embergárda, már sok éves hazai tapasztalat, illetve kompetens szervízhálózattal és alkatrészellátással nagyban hozzájárultak vásárlóink és partnereink eredményességéhez.

Gabonaexportban a vállalat kiemelkedõ helyet foglal el, amely részben annak is köszönhetõ, hogy az export piacok ismerik és elismerik a Raiffeisen Agrárház saját kalászos gabona fajtáit, amelyek kiváló biológiai potenciállal rendelkeznek - kukorica, napraforgó és repce - magas hozamot és kiváló minõséget biztosítanak.Növényvédõ szer és mûtrágya választék valamennyi aktuális problémát és a minõségi termelés minden igényét kielégítik - köszönhetõ a beszállítókkal való folyamatos és szoros együttmûködésnek. Felkészült szakembergárda a partnereit szaktanácsadással, piaci információval látja el és táblára adaptált technológiával segíti a termelést.A Raiffeisen Agrárház a termelés integrálása keretében segíti a termelés finanszírozását is. Minden esetben a termelés céljainak és partnereinek érdekeinek megfelelõ megoldást tud ajánlani. Akár egyedi (testreszabott) finanszírozási konstrukciók megoldásához is segítséget nyújt.SAPARD PÁLYÁZATOK készítésében segítséget nyújtunkSzakszerû pályázati tanácsadást és pályázatkészítést kínálunk - jelenleg a legkedvezõbb áron, valamint vállaljuk a hitelkérelmek összeállítását is.

Raiffeisen Agrárház Kft fióktelepei:8000 Székesfehérvár, Takarodó u. 2. Tel: 22/ 534-401 Fax: 22/ 534-409

9141 Ikrény-Lesvár Tel: 96/ 741-054 Fax: 96/ 741-062

3000 Hatvan, Vadvirág út 4. Tel: 37/541-470, Fax: 37/541-471

7100 Szekszárd, Páskum u. 2. Tel: 74/ 418-811 Fax: 74/ 416-628

ÕSZI AKCIÓ - MEZÕGAZDASÁGI GÉPEKREVásároljon kombájnt a jövõ szezonra idei áron, kedvezõ finanszírozás mellett!Massey Ferguson traktorok azonnali szállítással raktárról.*Kompetens vevõszolgálat és azonnali garancia elbírálás!Eredeti gyári alkatrészek, gyors kiszolgálás.

VÁLASSZA A NAGY TAPASZTALATOKKAL RENDELKEZÕ HÁTTERET !*a készlet erejéig