MENÜ

A mezõgazdasági termelõk szolgálatában

Oldalszám:
2013.02.19.
Cégünk, a VERTIKUM Ipari és Közlekedési Szolgáltató KFT. és jogelõd vállalata több mint 30 éves ipari és szolgáltató múlttal rendelkezik.

Jelenleg a mezõgazdasági gépek gyártásának és forgalmazásának terén az egyik legjelentõsebb hazai vállalattá vált.
A VERTIKUM márkájú talajmûvelõ gépek mindinkább ismertebbé és kedveltebbé válnak országszerte. 2002 évben a gépek eladását magyar piacon megdupláztuk. Évrõl évre megújuló legkorszerûbb technológiájú termékkörrel állunk a vevõk rendelkezésére. A piaci vezetõ szerepünket nemcsak a kiváló minõségnek és használhatóságnak köszönhetjük, hanem elsõsorban annak, hogy a gépeink megfelelnek a környezetbarát korszerû talajmûvelõ technológiák elvárásának. Bõvült az értékesítési hálózat is. Ma a gépeinket meg lehet rendelni az ország kisebb-nagyobb mezõgép forgalmazóinál egységes árral, több szolgáltatással, alkatrész ellátással.A termékkör fõbb családtagjai a következõk:
 • Ásóboronák (RÁB, KÁB) a legkisebb (2,8 m-tõl) legnagyobb munkaszélességû gépekig (8,4 m).
 • Forgóelemes magágykészítõk (VRM, KRM) könnyû és nehéz kivitelben minden kategóriájú erõgéphez alkalmazhatók.
 • Kombinált (FNR, VRT, UTK, RUK) kultivátorok: A legkorszerûbb mûvelési technológiák képviselõi.
 • Kombinátorok, és kompaktorok (AK, NK)- rugós kapával készült precíz magágykészítõk családja.
 • Szántóföldi (ANK) és gyümölcsös (AVK) kultivátorok: egyedülálló termékcsalád Magyarországon.
 • Sorközti (AKU-GR) kultivátorok: kukorica, napraforgó, cukorrépa és más kultúrák sorközti gyomirtására, mûtrágyázására, lazítására lettek fejlesztve.
 • Közép- és mélylazítók (VLD, VERT-LOOS) gépek: egyenes, ill. hajlított késû talajlazítók.
 • VTD - tárcsás boronák - közép, ill. nehéz kivitelben készülnek.

 • VHCS (QHCS) - Cambridge és Crosskil rögtörõ hengerek: kompakt szállítási helyzet, egyszerû munkába állás.


 • 1999. óta a VERTIKUM KFT. szolgáltató és kereskedelmi palettájára felkerült a világhírû LAMBORGHINI traktor.  A bikát ábrázoló márka a múltban és jelenleg is a dinamikusan fejlõdõ új mûszaki megoldások alkalmazásán fáradozó mérnöki gárdájáról volt híres világszerte. A Lamborghini könnyû kiskerti-, valamint a szõlõkben, gyümölcsösökben használható keskeny nyomtávú és integrált szántóföldi nehéz traktorokat kínál a vevõk részére. A Lamborghini F-PLUS, PREMIUM, CHAMPION a világ minden részén ismertek és kedveltek a gazdák körében.

  A Lamborghini traktor jellemzõje:

  Kis fogyasztás, tiszta kipufogógáz-kibocsátás, természetbarát anyagok alkalmazása, magas rugalmassági tényezõ és erõleadás, hosszú élettartamú motorok, színvonalas munkakényelem. Magas mûszaki színvonal megbízhatóság, elérhetõ ár.

  A mûszaki felszereltséget, a kényelmet, a használhatóságot és nem utolsósorban a szépséget tekintve elmondható, hogy az egyik legsikeresebb traktormodellekhez tartoznak a világon.  A magyar termelõk teljes mértékû kiszolgálása érdekében és új piac kihívásának megfelelõen a cégünk, mint az egyik szállítója az AGRO-CENTER Hungária Mezõgazdasági Egyesületen keresztül idén tovább bõvíti a forgalmazási termékskáláját és választékát. Több mint 250 féle mezõgazdasági gép kínálatával állunk vevõink rendelkezésére.

  Az idei AGRO+MASHEXPO kiállításon több, mint 1000 m2-es területen állítunk ki az A pavilon 101-103.sz. standján.  Forduljanak hozzánk bizalommal!

  VERTIKUM KFT.

  2750. Nagykõrös, Zsíros dûlõ 4.