MENÜ

Takarmánysó az alpok szívébõl

Oldalszám:
2013.02.19.
A SALINEN BUDAPEST Kft. a SALINEN AUSTRIA AG magyarországi leányvállalata, kizárólagos joggal forgalmazza valamennyi osztrák só terméket. Az Alpok védett természeti környezetben mûködõ SALINEN AUSTRIA gyára évi 700 000 tonna sót gyárt, a különbözõ étkezési és ipari fajták mellett jelentõs mennyiségben takarmánysót.
A termék finomított párolt só, NaCl tartalma 99,9%. Kiváló minõségben biztosítja a takarmányokhoz, keverékekhez szükséges sót. Elõállítása a legmagasabb mûszaki színvonalon történik. A gyártás során engedélyezett tapadásgátlót használnak, így a só hosszabb tárolása során sem áll össze.

Külön gyártmányfejlesztõk foglalkoznak a mezõgazdasági rendeltetésû sókkal, így a takarmánysókkal és a peciális, az egyes állatfajták különbözõ igényeit kielégítõ nyalósókkal. Mind a gyártásközi mind a végtermék szigorú minõségellenõrzése biztosítja, hogy a termék kifogástalan minõségben kerülhet kiszállításra a felhasználókhoz, vevõkhöz. Igényük szerint 50 kg-os zsákba, vagy 1 tonnás big-bag-be csomagolják.

A több mint 10 éve alapított és eredményesen mûködõ SALIEN BUDAPEST Kft. az OMMI engedély birtokában már most is jelentõs mennyiséget értékesít a takarmánysó piacon. Az 50 kg-os zsák a kötelezõ feliratokat magyar nyelven is tartalmazza.

A rendeléseket döntõen a gyárból vasúton induló, majd közútra kerülõ szállítással teljesítjük rövid határidõvel és nagy pontossággal.

Várjuk további vevõinket, akiknek magas színvonalú terméket és pontos kiszolgálást garantálunk.SALINEN BUDAPEST KFT.

1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 2.

Tel.: (1) 329-2238, (1) 339-8694

Fax: (1) 329-2239

e-mail: salinen@mail.datanet.hu

– PR –