MENÜ

Pr

Szakfolyóirat > 2002/12 > Pr

...Hogy a csibe túlélje az elsõ 24 órát!
avagy amiért a Hendrix Környe Kft. vastapsot kapott...

A békéscsabai, a kecskeméti és a bábolnai szimpóziumok után az év utolsó negyedévében is több mint 100 állattartó vett részt a Hendrix Környe Kft. által rendezett szakmai szimpóziumokon. Az elsõ brojler szimpózium Villányban, a második Tokajban került megrendezésre, és szép számmal jelentek meg a sertés szimpóziumon is, ahol a Piglet takarmány elõnyeit mutatták be. Minden rendezvényen magas volt a részvételi arány és az elhangzott szakmai információknak köszönhetõen folyamatosan növekszik a Hendrix Környe Kft. termékeit alkalmazók száma. Az elõadók olyan mennyiségû szakmai információt továbbítottak az audium felé, hogy azt egy cikkben nem lehet közölni, ezért most a legfrissebb brojler szimpózium programját tárjuk a nyilvánosság elé, melyet Tokajban, december 4-én a Millenium Hotel konferencia termében rendeztek.

Szakfolyóirat > 2002/12 > Pr

„Minõség, biztonság és eredményesség az Uniós csatlakozás tükrében”
IV. Sano Szimpózium Budaörsön

A hagyományoknak megfelelõen, ez évben is megrendezésre került a Sano által szervezett szarvasmarha és sertés szimpózium, melynek célja, hogy a résztvevõ szakemberek és partnerek hasznos elméleti és gyakorlati ismeretekkel gazdagodjanak tenyésztési, üzemgazdasági, állategészségügyi és takarmányozási témakörökben.

Szakfolyóirat > 2002/12 > Pr

Eredményes tejtermelés az AGROKOMPLEX C. S. RT. termékeivel

A hazai tehenészetek tejtermelése az utóbbi idõben ugrásszerûen fejlõdik. A megnövekedett tejár-bevétel csak a képzeletbeli jéghegy csúcsa, mert figyelembe kell venni a magas termelési szinthez kapcsolódó gazdaságos mûködést befolyásoló tényezõket. Ezek közül vannak, melyeket nem vagy csak kismértékben tudunk változtatni (energiahordozók ára, tej átvételi ára, stb.) és vannak, melyek jelentõsen változtathatóak (pl. tõgyegészségügy, tömegtakarmányok minõsége, szaporodásbiológiai helyzet, anyagforgalmi betegségek elõfordulása, stb.)

Szakfolyóirat > 2002/12 > Pr

Szezonnyitó a Syngenta Seeds kft.-nél

A Syngenta Seeds Kft. november utolsó munkanapján tartotta meg vetõmag értékesítési szezonnyitó rendezvényét értékesítõ partnerei részvételével. Philippe Rousseau úr a Syngenta Seeds Kelet-Európai régió igazgatója, elõadásában átfogó képet adott az ágazat helyzetérõl a világban, Európában, majd részletesen beszámolt a Syngenta Seeds Magyarország aktuális helyzetérõl, újdonságairól, stratégiájáról.