MENÜ

Hozza ki növényeibõl a MAXIMUMOT

Oldalszám: 4
2014.01.06.

Jó minõségû, egészséges termés minden kertészkedõ, kisárutermelõ álma. Ennél már csak az jobb, ha ebbõl a termésbõl sok van! A cél elérése érdekében különféle eszközöket használhatunk: a legjobb növényfajták, növényvédõ szerek, agrotechnikai eszközök, mûtrágyák, levéltrágyák stb. Ha részünkrõl mindent megtettünk is, megadtunk mindent a növénynek, akkor is történhetnek olyan külsõ körülmények (idõjárás), melyekre nincs hatásunk, ellenük védekezni nem tudunk.

Mit tegyünk hát, ha ki szeretnénk hozni növényeinkbõl a maximumot?!
Használjuk az ATONIK nevû növényi kondícionáló és termésnövelõ készítményt. Az ATONIK hatóanyagai (melyek a növényekben természetes körülmények között is megtalálhatóak) miután bejutnak a növénybe, a sejtek citoplazmaáramlását gyorsítják, mely koplex hatást eredményez:
- a sejtalkotók gyorsabban hozzájutnak a mûködésükhöz szükséges anyagokhoz
- a sejtek gyorsabban fejlõdnek
- a növény gyorsabban alkalmazkodik a környezet változásához
- javul a virágzáskori terméskötõdés
- javul a növény betegségekkel szembeni ellenállósága Az Atonik a következõ kultúrákban használható: paprika, paradicsom, görögdinnye, sárgadinnye, uborka, szõlõ, cukorrépa, de az engedélyezési vizsgálatok meggy, dohány, repce, napraforgó kultúrákban is folynak. Az alkalmazandó dózis 5-10 ml/10 liter pemetlé (0,5-1,0 l/ha). A 7-10 naponként megismételt kezelés hatékonysága nagyobb az egyszeri kezelésénél. Kezelési lehetõségek:
- Stressz helyzetek (hideg, stb.) leküzdésére, gyorsabb regenerálódásra: a növények fejlettségétõl függetlenül.
- Palánta kezelésre: A palánták kiültetése elõtt 1-2 nappal illetve a kiültetés után 1-2 nappal.
- A virágzás és termékenyülés fokozására: Közvetlenül a virágzás elõtt. Folymatosan virágzó kultúrákban minden virágzás elõtt. A kezelés megismétlése 7-10 naponként.
- Az egészséges termés fejlõdéshez, jobb tápanyagfelvételhez, a cukorképzõdés fokozására: A virágzás után, a termés érés/növekedés szakaszában.
Az ATONIK-ot keressék a növényvédõ szer forgalmazóknál és a gazdaboltokban. Ha a terméket nem találják, hívják a 06-1-335-2100 vagy 06-1-335-2101 telefonszámot.
Atonik hatása csepegtetéses paradicsomtermesztésben: