MENÜ

Erõgépek a kecskeméti Agroker KFT. kínálatából

Oldalszám: 11
2013.11.15.

ÚJDONSÁG A RENAULT-TÓL

A Renault 2001 tavaszától az összes John Deereâ-motoros erõgépén lecserélte a régebbi szériájú motorjait, melyek helyett a DPS Power Tech motorok lettek a gépek erõforrásai. Ez a változtatás a teljesítményeket csak kismértékben érintette. Nõtt a motorok nyomatéki rugalmassága, csökkent a fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás is. A Renault fejlesztésének eredménye a GPS, mely az automatizálás terén is az elsõk közé emeli a Renault traktorokat. Jelentõsége az automatikus útvonalkijelölés, nyomvonalkövetés. RDS grafikus képernyõn folyamatosan követhetõ a gép mozgása, így programozható a kapcsolt munkagép tevékenysége is.

SPECIÁLIS TRAKTORAINK
A kertészetekben, az állattartó telepeken és a kommunális munkák végzésére sok esetben specializálódni kell. Éppen ezért szeretnénk felhívni a felhasználók és az olvasók figyelmét a GOLDONI erõgép kínálatából három típusra és azok sokoldalúságára.
IDEA
26, 30, 37 LE motorteljesítményû gépek, melyek kiválóan alkalmazhatóak olyan helyeken, ahol könnyû kezelhetõségre és jó manõverezõ képességre van szükség. A gép rendelhetõ szinkronizált, mechanikus vagy hidrosztatikus erõátvitellel. A mechanikus váltó esetén 0,7 – 25 km/h a menetsebesség, hidrosztatikus esetén 0-25 km/h fokozatmentesen. A gép kompaktságát külsõ paraméterei alapján is jól lehet érzékeltetni: szélessége 1078-1286 mm, teljes hossza 2846 mm.
A traktorok opciós listája szinte végtelen sok lehetõséget hordoz magában. Pl: front kardáncsonk kihelyezett hidraulika csatlakozókkal és emelõkarokkal hótoláshoz, hómaráshoz, fûnyíró adapterhez, seprõ adapterhez. Középsõ kardáncsonk a has alatti fûnyíró adapterhez, melyre billenthetõ, 1 m3-es gyûjtõ tartály is csatlakoztatható. Hátsó kardáncsonk hidraulikával és emelõkarokkal a legfontosabb eszközökhöz: ekéhez, talajmaróhoz, mûtrágyaszóróhoz, fûkaszához, pótkocsihoz, vetõgéphez stb.
Az IDEA a fenti lehetõségek folytán alkalmas növényházi, kertészeti, telep, ill. üzem körüli munkákra, parkosított területek karbantartására és kommunális célra is.
TRANSCAR
A magyarországi házi építésû, mindenki által ismert csettegõk profi színvonalú gépe kedvezõ áron. A teherszállító univerzális traktorok közé sorolható gép 18-52 LE teljesítmény között, fix és csuklós kivitelben rendelhetõ. Nagyon jól alkalmazható kommunális és állattartó telepi szállítási célokra. A traktor szervókormányos, kapcsolhatóan összkerékhajtású. A gép sokoldalúsága nem pusztán a három oldalra billenthetõ platóból ered. A hátsó híd kardáncsonkot is tartalmaz, így a traktorra felszerelhetõ szivattyú, permetezõtartály, szecskázó vagy akár szálastakarmány rendfelszedõ is. Létezik – az IDEA traktorhoz hasonlóan – kabin nélküli (alapkivitel), valamint kabinos változatban is.
CINGOLO
Kisméretû lánctalpas traktor, gumi, illetve fém lánctalpas kivitelben, 52 és 70 LE motorteljesítménnyel. Jól alkalmazható erdészetekben, faiskolákban, és olyan ültetvényekben, ahol a terület meredek, nehezen megközelíthetõ. 8/8 sebességfokozatú irányváltóval szerelt erõgépek alkalmasak fakitermelésre, tereprendezésre, növényvédelmi munkákra, talajmunkákra. Alacsony építése és kompaktsága miatt akár az építõiparban is szerepet kaphat. A gépek teljes szélessége 920-1260 mm, míg tömegük 2150-2290 kg.
A fent bemutatott erõgépek mellett természetesen továbbra is várjuk szíves érdeklõdésüket termékeink iránt.