MENÜ

Minõség, megbízhatóság a legkedvezõbb áron

Oldalszám: 107
2013.11.13.

A PIG-BOY FARM KFT. és annak jogelõdje tizenöt éve változatlan összetételben és minõségben készíti és forgalmazza a SPERMA-SPRINT kanspermahígítót.
A készítmény a sperma 72 órás garantált túlélésének biztosításával nem sorolható a tartós hígítók kategóriájába, ennek ellenére a SPERMA-SPRINT hígítóval készített sperma nem ritka esetben 7-8 napra is megõrzi termékenyítõ képességét.
A cég kifejlesztette a hígító tartós változatát is, ami további 48 órás túlélést biztosít.
Mesterséges Termékenyítõ Állomásunk az expediált kanspermák elõállításához a tartós változatot, a SPERMA-SPRINT PLUSSZ-t használja. Minden forgalomba kerülõ hígítót kipróbálunk, a mi hígítónkkal párhuzamban teszteljük, majd a teszt vizsgálatokat idõnként megismételjük. Az eddigi összehasonlító vizsgálatok alapján a SPERMA-SPRINT PLUSSZ felveszi a versenyt bármely hazai és európai tartós hígítóval. Ennek ellenére a tartós hígítónkat eddig nem hoztuk és egyelõre nem is akarjuk forgalomba hozni.
Ennek okai, hogy:

- meggyõzõdésem, hogy fõleg megbízható normál hígítóra van szükség. Az üzemek döntõ többségében a tartós hígító használata felesleges és költséges, mivel a letermelt sperma 24 - 48 órán belül felhasználásra kerül.

- tévhit vagy hamis propaganda, hogy a tartós hígító a spermiumok méhen belüli túlélését is

növelik és ezáltal az eredményesebb vemhesülést is segítik. Ha igaz lenne jó lenne,

mert akkor a rátermékenyítés szükségtelen lenne.

- nem kívánok nem garantálható dolgot garantálni, vagyis 6-8-10 napos sperma túlélést

felelõsséggel vállalni, amikor túlélésnek csak egy befolyásoló tényezõje a hígító. A

sperma eltarthatósága nagy mértékben függ a kan egészségügyi állapotától, a tartástól,

takarmányozástól, a spermavétel és feldolgozási higiéniától és nem utolsó sorban egyedi

sajátosságtól. Vannak olyan kanok, amelyek spermája a legideálisabb feltételek esetén is

csak rövid ideig eltartható.

Próbálja ki hígítónkat! Hasonlítsa össze az Ön által használt hígítóval és ha úgy látja, hogy a készítményünk kiállja a versenyt a 80-200 %-al drágább hígítókkal szemben, keressen minket és rendelje meg készítményünket.

Kipróbáláshoz díjmentesen küldünk mintát. Ha hígítónk tartós változata érdekli, tájékoztatjuk, hogy milyen antibiotikum, illetve antibiotikumok hozzáadásával növelhetõ a sperma eltarthatósága.

Makáry Sándor

ügyvezetõ