MENÜ

BIOMARK AGRO – megújult arculattal és termelõ barát megoldásokkal

Oldalszám:
2013.02.19.
A Biomark Kft agrokémiai üzletága, amely növényvédõ szerek, mûtrágyák és más mezõgazdasági kemikáliákat gyártó cégek képviselõje és termékeik forgalmazója, a jövõben Biomark Agro néven folytatja mûködését. Ez a változás nyomon követhetõ lesz mind az üzleti arculatban, mind a piaci megjelenésben.
Cégünk elsõsorban mint a Makhteshim-Agan izraeli növényvédõszer gyárak képviselõje ismert. A világ vezetõ generikus gyártója ismét új termékkel jelentkezik. PYRINEX 25 CS néven olyan környezetbarát, mikrokapszulázott rovarölõszer kerül a hazai piacra, amely a szõlõ- és gyümölcstermesztõk régi vágyát teljesíti. A Pyrinex 25 CS hatóanyaga a klórpirifosz, egyike a molyok, levéltetvek, pajzstetvek ellen legnagyobb hatékonysággal felhasználható készítményeknek. A korszerû formuláció révén sikerült megõrizni a rendkívül hosszú hatástartamot, ugyanakkor gyakorlatilag veszélytelen a felhasználóra és kíméli a hasznos élõ szervezeteket. A Pyrinex 25 CS új kategóriát teremt a szõlõ- és gyümölcskártevõk elleni küzdelemben.
A termelõk igényeihez igazodva újabb- amerikai, ír, francia és magyar – cégek anyagait is beépítettük technológiánkba. Két év sikeres hazai vizsgálat után kapott engedélyt a francia GOEMAR cég növénykondicionáló tengeri alga kivonata. A BM 86 zöldség kultúrákban, míg a Multoleo változat szántóföldi felhasználásra kapott engedélyt. A termék a bio termesztésben is nagy jövõ elõtt áll. Egyedülálló elicitor hatása a hagyományos kemikáliákat felhasználó termesztéshez is jól illeszkedik, ugyanakkor az új utakat keresõknek valódi alternatívát nyújt, mert természetes úton növeli a növények ellenálló képességét.
Célunk a jövõben is az, hogy megoldásokat kínáljunk. Számoljon velünk!
Balczár Zoltán
Biomark Agro, marketing vezetõ