MENÜ

MezőgépÉSZek

2016.04.04.

Az Agro Napló és a MEGFOSZ együttműködése újabb állomásaként két fordulós tavaszi játékot hirdetünk mezőgazdasági gépésztechnikus, gépész és gépjavító szakos középiskolások részére. A "MezőgépÉSZek" elnevezésű online játékban a diákok 3-5 fős csapatokkal vehetnek részt. A játék egyaránt számít a fiatalok kreativitására, szakmai elhivatottságára és felkészültségére.

A MezőgépÉSZek játék végeredménye

Hely Csapat Iskola 1. forduló 2. forduló Összesen
1. Ékszíjszaggatók Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakképző Iskola, Csorna 37 120 157
2. Péterke Szaki FM ASzK Pétervásárai Mezőgazdasági Szakképző Iskolája és Kollégiuma 29,5 125 154,5
3. Hektárharcosok FM DASzK Vépi Középiskolája, Mezőgazdasági Szakképző Iskolája és Kollégiuma 7 101 108
4. Gépész Team Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskola, Makó 21,5 85 106,5
5. 10.C Gépészek FM DASZK Sellyei Mezőgazdasági Szakképző Iskolája és Kollégiuma 24,5 75 99,5
6. Pálóczi 10.m/1 Pálóczi Horváth István Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium, Örkény 16,5 82 98,5
7. Entz Gépészek Dr. Entz Ferenc Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium, Velence 2,5 65 67,5
8. Szakembörök FM ASZK Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium, Jánoshalma 15,5 16 31,5
9. Pálóczi 10.m/2. Pálóczi Horváth István Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium, Örkény 14,5 - 14,5
10. MTZ a nyers ERŐ Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakképző Iskola, Csorna 12,5 - 12,5
11-12. Hektárharcosok Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskola, Makó 12 - 12
11-12. Gépkertészek Dr. Entz Ferenc Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium, Velence 12 - 12
13. GépDoktorok Dr. Entz Ferenc Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium, Velence 2 - 2
14. 10.C AgroTeam FM DASZK Sellyei Mezőgazdasági Szakképző Iskolája és Kollégiuma 1,5 - 1,5

 

Nyeremények

Első helyezett: Két napos kirándulás a Fliegl Abda Kft. németországi gyárába (Mühldorf) szállással, étkezéssel, utazással egybekötve.

Második helyezett: Egy műtrágyaszóró és egy gabonavetőgép egy hónapos használatra a csapat iskolájának az Amazonen-Werke Kft. felajánlásából.

Harmadik helyezett: Egy napos szakmai kirándulás a CHH Műszaki KFT győri ipari parkban található telephelyére utazással, étkezéssel.

 

Kiemelt támogatók: Fliegl Abda Kft, Amazonen-Werke Kft., CHH Műszaki KFT
Támogatók: Agro-Békés Kft., Agrotec Kft., AXIÁL Kft., Busa Bt., Dor-Ker Kft., Invest Kft., Két-Kata Kft., KITE Zrt., Kverneland Kft., Pap-Agro Kft.


Első forduló: MezőgépÉSZek Bingó – 2016. április 22- május 6. (Hétvégén is!)

 • Interaktív Facebook-játék, amelyben elsősorban a diákok kreativitása számít.
 • A játék során 14 napon keresztül felteszünk a Facebookra – naponta felváltva az Agro Napló és a MEGFOSZ oldalára – egy 14 rubrikából álló ún. bingó táblázatot, először csak egy, majd minden nap eggyel több rubrikával kitöltve. A rubrikákban a mezőgépész szakmához kapcsolódó különféle tevékenységek, fogalmak, szlogenek szerepelnek. A diákoknak 24 óra áll rendelkezésre, hogy a feliratra a Facebookon reagáljanak egy, a Bingó táblázat alá kommentként feltöltött saját készítésű fényképpel. A csoport legalább egy tagjának szerepelnie kell a fényképen.
 • Pontozás: Gyorsaság alapján 5-4-3-2-1 pont az első öt leggyorsabban reagáló csapatnak + 5 pont „A nap képének”, amelyet gyorsaságtól függetlenül a legszebb, legviccesebb vagy legérdekesebb fotónak ítélünk oda. A harmadik naptól kezdve: minden csapat, amely küld fotót egy fordulóba: 1 pont.
 • Nyeremények: az első három helyezett csapat a partnereink által felajánlott tárgyakból (pulóver, kabát, táska, bögre, pendrive stb.) álló ajándékcsomagot nyer.
 • A csapatok a megszerzett pontjaik 50%-át viszik tovább a második fordulóba.

Második forduló: MezőgépÉSZek online teszt – 2016. május 9-13.

 • A második fordulóban a nyereményeket felajánló partnerek bevonásával, az általuk megküldött vagy interneten elérhető termékinformációk, szakmai háttéranyagok, videók, érdekességek felhasználásával összeállított online tesztet kell a csapatoknak kitölteni. A teszt egyaránt tartalmaz feleletválasztós és önállóan megválaszolandó kérdéseket.
 • A kérdőív kitöltésére 3 napot kapnak a csapatok.
 • Az első fordulóból hozott pontok és a teszt során elért pontok összegzése alapján a legjobb 3 csapat értékes nyereményt nyer.
 • Eredményhirdetés 2016. május 17-én.

 


JÁTÉK SZABÁLYZAT

A Játék Szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) a Zsigmond Kft. (a továbbiakban: Szervező) által a MEGFOSZ (a továbbiakban: Partner) közreműködésével szervezett „MezőgépÉSZek” játékra (a továbbiakban: Játék) vonatkozik.

 1. A Játékban résztvevő személyek

A Játékban mezőgazdasági gépésztechnikus, gépész és gépjavító szakos középiskolások vehetnek részt csapatokba szerveződve, melyek létszáma minimum 3, maximum 5 fő. Csak olyan diákok lehetnek egy csapatban, akik ugyanabba az iskolába járnak.

 1. A Játék leírása

Első forduló: MezőgépÉSZek Bingó. A játék során a Szervező 16 napon keresztül közzétesz a Facebookon – naponta felváltva az Agro Napló és a MEGFOSZ oldalára – egy 16 rubrikából álló "bingó" táblázatot, először csak egy, majd minden nap eggyel több rubrikával kitöltve. A rubrikákban a mezőgépész szakmához kapcsolódó különféle tevékenységek, fogalmak, szlogenek szerepelnek. A diákoknak 24 óra áll rendelkezésre, hogy a feliratra a Facebookon reagáljanak egy, a Bingó táblázat alá kommentként feltöltött saját készítésű fényképpel. A csoport legalább egy tagjának szerepelnie kell a fényképen. Egy csapat naponta egy fényképet küldhet be: több kép beküldése esetén a Szervező az elsőként beérkezett fényképet veszi figyelembe. Pontozás: gyorsaság alapján 5-4-3-2-1 pont az első öt leggyorsabban reagáló csapatnak + 5 pont „A nap képének”, amelyet gyorsaságtól függetlenül a legszebb, legviccesebb vagy legérdekesebb fotónak ítél oda a Szervező. A harmadik naptól kezdve: minden csapat, amely küld fotót egy fordulóba: 1 pont. A csapatok az első fordulóban megszerzett pontjaik 50%-át viszik tovább a második fordulóba.

Második forduló: MezőgépÉSZek online teszt. A második fordulóban a nyereményeket felajánló partnerek bevonásával, az általuk megküldött vagy interneten elérhető termékinformációk, szakmai háttéranyagok, videók, érdekességek felhasználásával, a Szervező által összeállított online tesztet kell a csapatoknak kitölteni. A tesztet Szervező kiküldi a kapcsolattartó e-mail címére és megjelenteti az agronaplo.hu oldalon. A teszt egyaránt tartalmaz feleletválasztós és önállóan megválaszolandó kérdéseket. A végső sorrend az első fordulóból hozott pontok és a teszt során elért pontok összegzése alapján alakul ki.

 1. A Játék időtartama
 • Első forduló: 2016. április 22. - 2016. május 6.
 • Második forduló: 2016. május 9 - 2016. május 13.
 1. Jelentkezés a Játékra

A Játékra jelentkezni a www.agronaplo.hu/nyeremenyjatek/mezogepeszek oldalon található online jelentkezési lap kitöltésével lehet 2016. április 22-én 16.00 óráig. A jelentkezés feltétele, hogy csapatonként egy fő kapcsolattartó megadja e-mail címét és telefonszámát, és a Szabályzatban foglaltak szerint hozzájáruljon személyes adatai kezeléséhez.

 1. Nyeremény

Első forduló nyereménye: Az első három helyezett csapat a Szervező és a Partner partnerei által felajánlott tárgyakból (pl. pulóver, kabát, táska, bögre, pendrive stb.) álló ajándékcsomagot nyer.

Második forduló nyereménye:

 1. díj: Két napos kirándulás a Fliegl Abda Kft. németországi (Mühldorf) gyárába szállással, étkezéssel, utazással egybekötve.
 2. díj: Egy műtrágyaszóró + gabonavetőgép egy hónapos használatra a csapat iskolájának az Amazonen-Werke Kft. felajánlásából.
 3. díj: Egy napos szakmai kirándulás a CHH Műszaki KFT győri ipari parkban található telephelyére utazással, étkezéssel.

A nyerteseket a nyereményekre vonatkozóan semmilyen adó- vagy járulékkötelezettség nem terheli.

 1. Nyertesek értesítése

A nyerteseket a Szervező minden esetben az általuk megadott e-mail címen és telefonszámon értesíti, valamint a www.agronaplo.hu oldalon közzéteszi a a játék végeredményét.

 1. A nyeremények kézbesítése

Az első forduló nyereményeit a Játék Szervezője kézbesíti, vagy kézbesítteti a nyerteseknek. A második forduló nyereményeivel kapcsolatban a Szervező közvetít a nyeremény felajánlója és a nyertes között.

Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, és a Szervezőt, valamint a Partnert semmilyen felelősség nem terheli.

 1. Adatkezelés

A Játékosok a Játékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy megadott adataik (név, e-mailcím, telefonszám) a Szervező és a Partner, mint adatkezelők adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a nyertesek értesítése és az eredményhirdetésig érkező reklamációk kezelése céljából, továbbá hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező és a Partner termékeivel/szolgáltatásival kapcsolatos információkat küldjön részére. Amennyiben adatai jövőbeli felhasználáshoz mégsem kíván hozzájárulni, nevének megadásával elektronikus levélben kérheti adatai törlését a Szervezőtől, a nyertesek kötelező adatkezelésén túlmenően.

Mind a Szervező, mind a Partner a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Játékosoktól kapott felhatalmazások keretei között.

További adatkezeléssel kapcsolatos információk: Az Agro Napló adatvédelmi elvei

 1. Felelősségkizárás

A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek és a Partnernek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékosokat terheli.

A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játék, illetve a Játékot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

 1. Egyéb

A Játékos a Játékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot és feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén nevét a Szervező a weboldalán a sorsolást követően nyilvánosságra hozza.

A Játékos kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.