MENÜ

Legyen Szemfüles 2016-ban is! – 4/9. AGRO.bio

2016.02.29.

A nagy sikerre való tekintettel az Agro Napló 2016-ban is folytatja Szemfüles nyereményjátékát Facebook oldalán. Január 11-től 9 héten át értékes nyeremények várnak szerencsés és szemfüles olvasóinkra. A negyedik forduló nyereményének felajánlója az AGRO.bio Hungary Kft.

A nyereményjáték ideje alatt minden hétfőn felteszünk az Agro Napló Facebook oldalára egy kettéosztott képet, amelynek két oldala között három apró eltérést kell észrevenni. A részvételhez a helyes megfejtést, vagyis a három különbséget a kép alá írt komment formájában kell beküldeni, a kép alatti “Tetszik” (“Like”) gombot meg kell nyomni, a bejegyzést pedig meg kell osztani. A helyes megfejtők között minden héten partnereink által felajánlott ajándékcsomagot sorsolunk ki.

4. FORDULÓ – A negyedik heti feladványért kattintson ide!

Időtartam: 2016. február 1-7.

Sorsolás: február 8-án.

Nyeremény: 1l BactoFil® A10 vagy 1l BactoFil® B10 baktérium komplex + 1l Algafix biostimulátor.

Nyertes: Hornyák Patrik

nyeremeny_k

Felajánló: AGRO.bio Hungary Kft.

Az AGRO.bio Hungary Kft. 15 éve a magyar termelők biztos segítsége. Az AGRO.bio által forgalmazott BactoFil® termékcsalád (BactoFIl® A10, B10, Cell) a magyar talajbaktérium piac prémiumterméke.

A magas minőség megőrzését szolgálja a folyamatos kutató és fejlesztő munka. Az AGRO.bio a piacon egyedüliként a BactoFil®-termékcsalád és az Algafix® biostimulátor minőségének igazolására Csíraszám és törzsállomány garanciát vállal. Sikeres játékot kívánunk és ererdményes gazdálkodást.A “Legyen Szemfüles 2016-ban is!” nyereményjáték szabályzata

A “Legyen szemfüles Agro Napló olvasó és nyerjen!” játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Zsigmond Kft.

1. A Játékban résztvevő személyek:

 • A Játékban minden személy részt vehet, aki a Játék keretében Facebookon megjelenő képek alá írja a helyes megfejtést, lájkolja és megosztja a bejegyzést.
 • A Játékban nem vehetnek részt a Zsigmond Kft. munkatársai.

2. A Játék leírása:

A nyereményjáték ideje alatt minden hétfőn felkerül az Agro Napló Facebook oldalára egy kettéosztott kép, amelynek két oldala között három apró eltérést kell észrevenni. A helyes megfejtést, vagyis a három különbséget a kép alá írt kommentben kell jelezni, a kép alatti “Tetszik” (“Like”) gombot meg kell nyomni, a bejegyzést pedig meg kell osztani. A helyes megfejtők között minden héten partnereink által felajánlott ajándékcsomagot sorsolunk ki.

3. A Játék időtartama

A játék 2016. január 11-én az Agro Napló oldalán való megjelenéstől számítva 2016. március 13-án éjfélig tart. A játék kilenc fordulóból áll, melyek időbeosztása a következő:

 • 1. hét: január 11-17.
 • 2. hét: január 18-24.
 • 3. hét: január 25-31.
 • 4. hét: február 1-7.
 • 5. hét: február 8-14.
 • 6. hét: február 15-21.
 • 7. hét: február 22-28.
 • 8. hét: február 29-március 6.
 • 9. hét: március 7-13.

4. Jelentkezés a Játékra

A Játékra jelentkezni a Agro Napló Facebook oldalán megjelentetett képek alá kommenteléssel, a “Tetszik” (“Like”) gomb megnyomásával és a bejegyzés megosztásával lehet.

5. Nyeremény

A heti nyeremény 1 db ajándékcsomag, amelyet az Agro Napló heti partnere állít össze. A nyeremény pénzre nem váltható.

6. Sorsolás

A sorsolásban részt vesz minden Játékos. A sorsolás gépi sorsolással történik a Zsigmond Kft. sorsolási bizottsága előtt 2016. január 18-án, 25-én, február 1-jén, 8-án, 15-én, 22-én, 29-én, március 7-én és 16-án. A sorsolásokról hivatalos jegyzőkönyv készül.

7. Nyertesek értesítése

A nyerteseket a Facebookon keresztül, közvetlen Facebook személyes üzenetben értesítjük.

8. A Nyeremények átvétele

A Nyereményeket postai úton juttatjuk el a Nyertesekhez az általuk megadott postai címre.

9. Felelősség kizárás

A Zsigmond Kft. nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játék, illetve a Játékot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el. A Játék lebonyolításában a Facebook nem működik közre.

10. Egyéb

A Játékos a Játékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen szabályzatot.