MENÜ

Legyen Szemfüles 2016-ban is! - 1/9. Pioneer

2016.01.26.

A nagy sikerre való tekintettel az Agro Napló 2016-ban is folytatja Szemfüles nyereményjátékát Facebook oldalán. Január 11-től 9 héten át értékes nyeremények várnak szerencsés és szemfüles olvasóinkra. Az első forduló nyereményének felajánlója a Pioneer Hi-Bred Magyarország Kft.

A nyereményjáték ideje alatt minden hétfőn felteszünk az Agro Napló Facebook oldalára egy kettéosztott képet, amelynek két oldala között három apró eltérést kell észrevenni. A részvételhez a helyes megfejtést, vagyis a három különbséget a kép alá írt komment formájában kell beküldeni, a kép alatti "Tetszik" ("Like") gombot meg kell nyomni, a bejegyzést pedig meg kell osztani. A helyes megfejtők között minden héten partnereink által felajánlott ajándékcsomagot sorsolunk ki.

1. FORDULÓ - Az első heti feladványért kattintson ide!

Időtartam: 2016. január 11-17.

Sorsolás: január 18-án.

Nyeremény: 1db Antonio Miro okostelefon toll, 1db borszett fa és fém kivitelben (dugóhúzó, dropstop, 2db dugó), 1db borhűtő, 1db Szentpéteri Sauvignon Blanc, 1db Schieber Cuvée

Nyertes: Zilahy Bence

Pioneer ajándék_k

Felajánló: Pioneer Hi-Bred Magyarország Kft.

2013 óta sokan megismerték a Pioneer Optimum® AQUAmax® hibridek előnyeit. Jelentős területen, egyre többen termesztik ezt a hibridcsoportot. A hibridválasztás időszakában még nem tudhatjuk, hogy milyen lesz az előttünk álló évjárat, ezért a nagy termésbiztonsággal rendelkező Optimum® AQUAmax® hibridek termesztésével az időjárás kiszámíthatatlanságából eredő kockázatot minimalizálhatjuk. A Pioneer 2016-os portfóliójában 8 Optimum® AQUAmax® hibridből választhat: P8523, P9241, P9486, P9903, P0023, P9911, P0216, P0412.

A Pioneer kukoricahibridekkel mindenki megfelelő megoldásokat talál a területére kialakítandó vetésszerkezet optimalizására és a gazdálkodása eredményességének növelésére. Részletes szaktanácsért forduljon a területileg illetékes Pioneer agronómushoz.

A DuPont Pioneer a korszerű növénygenetikai megoldások világvezető fejlesztője és szállítója, amely világszerte több mint 90 ország gazdálkodóit látja el kiváló minőségű vetőmagokkal. A Pioneer agronómiai támogatás és szolgáltatások nyújtásával segíti a gazdálkodókat termelékenységük és jövedelmezőségük növelésében, és arra törekszik, hogy a világ minden részén fenntartható mezőgazdasági rendszereket fejlesszen ki. Science with Service Delivering Success®.A "Legyen Szemfüles 2016-ban is!" nyereményjáték szabályzata

A "Legyen szemfüles Agro Napló olvasó és nyerjen!" játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Zsigmond Kft.

1. A Játékban résztvevő személyek:

 • A Játékban minden személy részt vehet, aki a Játék keretében Facebookon megjelenő képek alá írja a helyes megfejtést, lájkolja és megosztja a bejegyzést.
 • A Játékban nem vehetnek részt a Zsigmond Kft. munkatársai.

2. A Játék leírása:

A nyereményjáték ideje alatt minden hétfőn felkerül az Agro Napló Facebook oldalára egy kettéosztott kép, amelynek két oldala között három apró eltérést kell észrevenni. A helyes megfejtést, vagyis a három különbséget a kép alá írt kommentben kell jelezni, a kép alatti "Tetszik" ("Like") gombot meg kell nyomni, a bejegyzést pedig meg kell osztani. A helyes megfejtők között minden héten partnereink által felajánlott ajándékcsomagot sorsolunk ki.

3. A Játék időtartama

A játék 2016. január 11-én az Agro Napló oldalán való megjelenéstől számítva 2016. március 13-án éjfélig tart. A játék kilenc fordulóból áll, melyek időbeosztása a következő:

 • 1. hét: január 11-17.
 • 2. hét: január 18-24.
 • 3. hét: január 25-31.
 • 4. hét: február 1-7.
 • 5. hét: február 8-14.
 • 6. hét: február 15-21.
 • 7. hét: február 22-28.
 • 8. hét: február 29-március 6.
 • 9. hét: március 7-13.

4. Jelentkezés a Játékra

A Játékra jelentkezni a Agro Napló Facebook oldalán megjelentetett képek alá kommenteléssel, a "Tetszik" ("Like") gomb megnyomásával és a bejegyzés megosztásával lehet.

5. Nyeremény

A heti nyeremény 1 db ajándékcsomag, amelyet az Agro Napló heti partnere állít össze. A nyeremény pénzre nem váltható.

6. Sorsolás

A sorsolásban részt vesz minden Játékos. A sorsolás gépi sorsolással történik a Zsigmond Kft. sorsolási bizottsága előtt 2016. január 18-án, 25-én, február 1-jén, 8-án, 15-én, 22-én, 29-én, március 7-én és 16-án. A sorsolásokról hivatalos jegyzőkönyv készül.

7. Nyertesek értesítése

A nyerteseket a Facebookon keresztül, közvetlen Facebook személyes üzenetben értesítjük.

8. A Nyeremények átvétele

A Nyereményeket postai úton juttatjuk el a Nyertesekhez az általuk megadott postai címre.

9. Felelősség kizárás

A Zsigmond Kft. nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játék, illetve a Játékot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el. A Játék lebonyolításában a Facebook nem működik közre.

10. Egyéb

A Játékos a Játékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen szabályzatot.