MENÜ

Egymilliárd forintból folytatódik a Településfásítási Program

Hírek > Gazdaság

Sikeres a kormány Településfásítási Programja, az Agrárminisztérium (AM) által indított program keretében eddig 10695 fát ültettek el, és május végére mind a 12 ezer sorfát kihelyezik a településeken – mondta el Feldman Zsolt Bócsán, ahol a Településfásítási Program keretében 30 darab fát ültettek el.

Szabadnappal is ösztönzi munkavállalóinak beoltását a NAK

Hírek > Gazdaság

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) egy nap igazolt távollétet biztosít az oltást felvevő munkavállalói számára, ezzel is ösztönözni kívánja dolgozóit a koronavírus elleni beoltását – közölte lapunkkal a köztestület.  

A magyarok keresik a pálmaolajmentes termékeket

Hírek > Gazdaság

Részletesen vizsgálták a pálmaolajat tartalmazó termékek fogyasztói megítélését a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) kutatói, és arra a megállapításra jutottak, hogy a magyarok a pálmaolajmentes termékeket keresik – tájékoztatta a felmérés eredményéről lapunkat a felsőoktatási intézmény.

OTP Bank: sikeres integráció Szerbiában – cél a piacvezető pozíció

Partnereink hírei > X

Sikeresen zárult az a több mint másfél éve megkezdett integrációs folyamat, amelynek eredményeként az OTP Bank két szerbiai leánybankja, a Vojvođanska banka és az OTP banka Srbija május 6-tól összeolvadva, egy bankként működik tovább – közölte a hitelintézet magyarországi központja lapunkkal.

Alliance 768 Value Plus: „Mozgásba hozza a forgó öntözőrendszert”

Partnereink hírei > X

Az Alliance (a Yokohama Off-Highway Tires csoport tagjaként) a nagy értékű szegmenshez tartozó gumiabroncsokat tartalmazó gyártói portfóliója részeként forgó öntözőrendszerekhez alkalmas, új gumiabroncsot mutat be Alliance 768 Value Plus néven.

Megjelent régi-új kiadványunk, a Bactoszkóp!

Partnereink hírei > X

Az „újratöltött” Bactoszkóp sorozatunkat azért készítettük, hogy azonnal alkalmazható szaktudást közvetítsünk a környezetért, a talajokért és a jövőért felelősséget érző és tenni akaró, újdonságokra nyitott mezőgazdászok, kertészek felé.