MENÜ

Végre mentes az ország a madárinfluenzától!

Hírek > Gazdaság

Az Állategészségügyi Világszervezet (WOAH) előírásai szerint Magyarország visszanyerte madárinfluenza-mentességét. A főállatorvos visszavonta a baromfik zárt tartására vonatkozó rendelkezést is.

Hogyan tartson tovább a szénakészlet?

Hírek > Gazdaság

Szárazság idején is kulcsfontosságú, hogy a lovak megfelelő minőségű és mennyiségű táplálékhoz jussanak. Érdemes megnézni távolabbi országok gyakorlatát, ahol már jellemzőek a hosszú száraz időszakok.

Mikor jön már az eső?

Hírek > Gazdaság

Nem és nem akar megérkezni a csapadék hazánkba. A hétvégén érkezett hidegfront is hiába lassult le és hullámzott napokig a közelünkben, csak nagyon kis területre hozott számottevő csapadékot.

Yokohama Off-Highway Tires: A vezető lánctalpgyártók az Alliance Forestar III gumiabroncsai mellett voksolnak

Partnereink hírei > X

Az Olofsfors, a Clarks és a Pewag vezető lánctalpgyártók hivatalosan is jóváhagyták az Alliance 643 Forestar III és a 644 Forestar III gumiabroncsok használatát a lánctalpaikhoz. A tapadás és a tartósság garantált – kiváló ár-érték arány. Az Alliance Forestar 344 ELIT, a világ első alacsony nyomású erdészeti gumiabroncsa, védi a talajt.

Bemutatkozik a fenevad!

Partnereink hírei > X

Szeptember 2-án kerül sor a Valtra legjobban várt virtuális eseményének megrendezésére, ahol a vadonatúj Q szériáé a főszerep!

Lidea cirok – válasz a jövő mezőgazdaságának kihívásaira

Partnereink hírei > X

Napjainkban egyre értékesebbé válik a lehullott csapadék.