Változás a fellebbezés rendjében

Agro Napló
A Magyar Államkincstár közleményben jelentette meg a fellebbezés előterjesztését megkönnyítő nyomtatványát, amely a jogban kevésbé jártas gazdálkodóknak is nagy segítséget jelent – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

Az agrár- és vidékfejlesztés terén történt feladat átszervezésből adódóan a fellebbezéseket az agrárminiszternek címezve kell előterjeszteni a mezőgazdasági, agrár-vidékfejlesztési, valamint halászati támogatásokhoz és egyéb intézkedésekhez kapcsolódó eljárás egyes kérdéseiről szóló 2007. évi XVII. törvény 57/A. § (1a) és (1c)  bekezdései alapján. A változást a Magyar Államkincstár a fellebbezés benyújtását megkönnyítő nyomtatvány közzétételéről szóló 16/2019. (IV. 23.) számú közleményében ismerteti.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a nyomtatványt továbbra sem lehet alkalmazni a 2014-2020 programozási időszakban az egyes európai uniós alapokból származó támogatások felhasználásának rendjéről szóló 272/2014. (XI.5.) kormányrendelet hatálya alá tartozó Vidékfejlesztési Program (VP) és a Magyar Halászati Operatív Program (MAHOP) keretében meghirdetett intézkedések kapcsán hozott döntések, értesítések elleni kifogások előterjesztéséhez - közölte a kamara.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!