Újabb üzemlátogatáson lehet részt venni az Eisbergnél

Agro Napló
Újabb látogatást szervez az Eisberg cégcsoport üzemébe a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a nagy igényekre való tekintettel a „Fejlődjünk együtt!” szemléletformáló programsorozat keretén belül november 19-én a kamarai tagok számára – közölte a köztestület az Agro Naplóval.

A termelő vállalkozások hatékonyságának, versenyképességének növelése igen összetett kérdéskör, mindamellett, hogy a vállalatok életében ez szinte mindennapi feladat. A cél elérése érdekében hosszú távon olyan élelmiszeripari fejlesztések lehetnek sikeresek, melyek figyelembe veszik a piaci környezetben végbemenő változásokat – hívja fel a figyelmet a NAK..

Ezért az ágazatban már meglévő „jó gyakorlatokat” kívánja megosztani a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága az élelmiszer-előállító vállalkozásokkal, az adott témában széles körű tapasztalattal rendelkező cégek és szakértők segítségével.

Így nagy sikerre és a jelentős érdeklődésre való tekintettel a köztestület november 19-én újra látogatást szervez az Eisberg cégcsoport gyáli üzemébe, ahol a konyhakész saláták piacán kiemelkedő vállalkozás munkatársainak segítségével megismerhetik a résztvevők a társaság aktuális fejlesztési irányait, valamint a vállalkozás szervezetfejlesztési tapasztalatait.

Az első „Fejlődjünk együtt!” – szervezet(t) fejlesztés az Eisberg üzemében elnevezésű program alkalmával a résztvevők bepillantást nyerhettek a cég működésébe. Gazsi Zoltán, a társaság ügyvezető igazgatója többek között a hatékony munkaerő-megtartásról tartott előadást, de kitért a megfelelő munkakörnyezet, ezzel együtt a hatékony munkaerő-bázis kialakítására is.

A NAK tagjai egy való életben működő modellről annak kialakításáról, folyamatos fejlesztésről, valamint a gyakorlati nehézségekről, problémákról is hallhattak. Szó esett többek között a LEAN módszertan alkalmazásának tapasztalatairól, a belső kommunikációs hálózat megreformálásáról és a várt hatásokról, valamint új toborzási rendszerük működéséről.

Emellett tapasztalhatták a befektetett munka hatékonyságra, munkamorálra és a termelés optimalizálásra ható pozitív eredményét is. Az Eisbergnél gyakorlatias példákon keresztül szemléltették, hogy már kisebb változtatásoknak köszönhetően csökkenthetőek a felesleges kiadások és mérsékelhető a gyártási veszteség.

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A programon maximum 25 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Az érdeklődők további információkat kaphatnak Szőke Rita élelmiszeripari munkatárstól a szoke.rita@nak.hu e-mail címen vagy a +36 70 383 91 94-es telefonszámon – olvasható a NAK ismertetőjében.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Rozskenyérkészítés a NAK programban

Rozskenyérkészítés a NAK programban

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a tagi igények alapján a rozskenyérkészítés témakörében is elindítja „Tanuljunk egy...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!