MENÜ

SMARTFARM: precíziós mezőgazdasági konferencia és kiállítás lesz Bábolnán

Agro Napló 2019.08.09.

SMARTFARM elnevezéssel precíziós mezőgazdasági konferenciát, kiállítást és bemutatót szerveznek már több, mint 50 cég interaktív részvételével és sok újdonsággal, újítással – közölték a szervezők az Agro Naplóval.

 

A tavalyi tapasztalatokra alapozva idén a rendezvény egy állandó helyszínen zajlik majd, három napon keresztül kerül szeptember 5-7. között a Bábolnai Gazdanapokon. A rendezvény legfontosabb célkitűzése, hogy "Hozzunk együtt okos döntéseket!" gondolat jegyében segítse hazánk agráriumában az innovatív technológiák elterjedését. Az idei SMARTFARM-on a precíziós növénytermesztés lesz a rendezvény kiemelt témája.

A háromnapos eseményen megjelennek a hazai piac meghatározó szereplői, akik szakmai előadásaikkal és látványos szántóföldi bemutatókkal mutatják be az okszerű smart-precíziós növénytermesztés, azon belül is a növényvédelem, valamint a talajmenedzsment és a nedvesség-gazdálkodás kihívásaira kidolgozott innovatív megoldásokat. Ezek a technológiai megoldások ugyanis hozzájárulnak az agrártermelés hatékonyságának növeléséhez és hosszú távú fenntarthatóságához.

Az idén a látványos szántóföldi bemutatókon, izgalmas előadásokon és kerekasztal beszélgetések túl a kiállítóik hazánkban egyedülálló módon a legújabb SMART talajművelő eszközeiket egy több, mint 30 négyzetméteres talajszelvényben mutatják be, egymással összehasonlítható módon, hogy működésük ne csak felülről, hanem szemmagasságból is megtekinthető legyen az érdeklődők számára. 

Szintén újdonság lesz ez évben, hogy a Bábolnai Gazdanapok kiállítás színsorának 14-es standján helyet kapó SMART Szaktanácsadási Ponton minden érdeklődőnek ingyenes (cég és termék független) konzultációs lehetőséget biztosít a kiállítás minden napján – tartalmazza a szervezők tájékoztatása.