MENÜ

Segítség az eredményes pályázatbenyújtáshoz

2022.01.20.

Az Agrárminisztérium (AM) az előző évekhez hasonlóan, 2022-ben is segítséget kíván nyújtani az agrárágazati, illetve a környezet- és természetvédelmi civil szervezeteknek, hogy szakmai, valamint a tárca célkitűzéseihez is illeszkedő projektjeik megvalósításához vissza nem térítendő támogatásban részesülhessenek.

 

Ezért a szaktárca workshopot hirdet az idei Agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázatban, valamint a Zöld Forrás pályázatban résztvevők számára annak érdekében, hogy formailag és szakmailag is megfelelő pályázatokat nyújtsanak be. Az Agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat, valamint a Zöld Forrás pályázat egyaránt január 14-én jelent meg a minisztérium honlapján.

A workshopra január 27-én, csütörtökön 9.00-11.00 között kerül sor az Agrárminisztérium épületében (1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 9., földszint, Kupolaterem.)

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi linken tehet meg: https://forms.gle/WBgZ5T6gJ4oo6r6f7 (A regisztrációs linket Google Chrome webböngészőben javasoljuk megnyitni.)

A jelentkezéseket legkésőbb január 21-én (péntek) 17.00 óráig tudják fogadni a szervezők.

A fennálló veszélyhelyzetre való tekintettel az alábbi fontos tudnivalókra hívja fel a a figyelmet az AM: egy szervezet egy személyt delegálhat; a delegált résztvevő kizárólag védettségi igazolvány kötelező felmutatása és annak ellenőrzését követően vehet részt a rendezvényen; a maszk használata kötelező; amennyiben a létszám eléri a terem kapacitása szerinti maximális létszámot, a beérkezett regisztrációk sorrendjében küldik ki a regisztráció megerősítéséről szóló értesítő leveleket; amennyiben a regisztráltak száma meghaladja a maximális létszámot, újabb időpontra is megnyitják a regisztrációs lehetőséget (2022. január 27. 13.00-15.00) – tartalmazza az ismertetés, hozzáfűzve: a regisztráció megerősítéséről mindenki külön e-mailt kap.