Péntektől lehet a tanyafejlesztési pályázatokat benyújtani

Agro Napló
2016. július 8-án (pénteken) reggel 8 órakor nyílik meg és a források kimerülésig vagy 2016. augusztus 8. 23 óra 59 percig van lehetőség a nemzeti Tanyafejlesztési Program pályázataink benyújtására.

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy a 2016. június 7-én megjelent pályázati felhívásokban foglaltaknak megfelelően a nemzeti Tanyafejlesztési Program pályázatainak benyújtásához az internetes felület a Herman Ottó Intézet honlapján (www.hoi.hu) 2016. július 8-án (pénteken) reggel 8 órakor nyílik meg és a források kimerülésig vagy 2016. augusztus 8. 23 óra 59 percig van lehetőség az adatlap elektronikus felületen történő kitöltésére és véglegesítésére. Forráskimerülés esetén – amennyiben a felhívásban meghatározott keretösszeg 200 %-át eléri a már benyújtott pályázatok támogatási igénye –, az FM felfüggeszti a pályázat benyújtási időszakát. Ebben az esetben célterületenként külön közleményt tesz közzé a Herman Ottó Intézet honlapján. Amennyiben az értékelés során megállapítható, hogy a benyújtott pályázatok támogatási igénye nem meríti ki a rendelkezésre álló keretet, az FM a közleményt visszavonja, azaz újra megnyitja a benyújtási felületet!

A pályázati felületen történő véglegesítést követően a pályázónak az adatlapot ki kell nyomtatnia, aláírással minden példányt el kell látnia, majd 1 eredeti és 1 másolati példányban a kötelező mellékletekkel együtt a pályázati adatlap véglegesítését követő 5 naptári napon belül a Herman Ottó Intézet címére zárt borítékban, igazolható módon, tértivevényes ajánlott küldeményként kell elküldenie.

Forrás: FM Sajtóiroda

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!