Nem biztos benne, hogy benyújthatja a lovas létesítményekre a pályázatát? Itt a segítség!

Agro Napló
Elkészült a „Nem mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja – Lovas létesítmények fejlesztése” című, VP6-6.4.1.1-22 kódszámú pályázat előminősítő kérdőíve.

A felhívás legfőbb célja a vidéki térségekben működő mikrovállalkozások és magánszemélyek induló vagy már működő lovas tevékenységeinek támogatása, kiemelten a lovas létesítmények fejlesztésével. Jelen kérdőív a projekt tervezési szakaszában nyújt támpontot a pályázók számára – értesült a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közleményéből az Agro Napló.

A pályázat benyújtására 2022. május 4-től 2022. július 12-ig van lehetőség, több szakaszban. Az első szakasz május 17-én zárul. A támogatás mértéke maximum 100 millió forint, a támogatási intenzitás 50-70% között változhat a település besorolásának függvényében.

Fontos kiemelni, hogy az előminősítő kérdőív csak a fontosabb pályázati szempontokat tartalmazza, nem teljeskörű. A pályázónak minden esetben meg kell felelniük a Felhívás, az Általános Útmutató, az Általános Szerződési feltételek, valamint a kapcsolódó hazai és nemzetközi jogszabályok további előírásainak is, ezért a kiértékelésben megfogalmazott tájékoztatás kötelező jogi erővel nem bír. Mindazonáltal bízunk benne, hogy a gazdálkodók pályázat előminősítő szolgáltatásunk segítségével egy általános képet kapnak arra vonatkozóan, hogy megfelelnek-e a felhívás főbb követelményeinek.

Az előminősítőt a ide kattintva érhetik el.

(Forrás: NAK)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!