Minősített pályázatírókkal segíti az agrárkamara a források lehívását

Agro Napló
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Pályázati Tanácsadói Hálózata segítséget nyújt mintegy 400 ezer tagjának a pályázatok kiválasztásában, elkészítésében, megvalósításában, a rendelkezésre álló források hatékony lehívásában – közölte az MTI.

A köztestület tájékoztatása szerint a kamara tagjainak több mint negyven, a NAK Pályázati Tanácsadói Hálózatba regisztrált és minősített tanácsadó nyújt segítséget. A tanácsadók díjmentesen segítenek a kamarai tagoknak, garantáltan magas minőségű szolgáltatást nyújtva.

A kamarai tagok a NAK internetes honlapjának "Pályázati Tanácsadói Hálózat" aloldalán megtalálhatják a térségükben aktív, az adott szakterületen jártas tanácsadókat –tartalmazza a közlemény.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Megszülettek az első LEADER döntések

Megszülettek az első LEADER döntések

Több mint 350 kérelem támogatásáról született döntés első körben a LEADER Program helyi fejlesztéseket támogató pályázatai esetében – adta hírül a sza...

Módosult az erdősítési pályázat

Módosult az erdősítési pályázat

2019. március 21-én a Széchenyi2020 honlapon megjelent tájékoztatás szerint változott a VP5- 8.1.1-16. kódszámú „Erdősítés támogatása” elnevezésű felh...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!