Meghosszabbítja a kamarai tagdíjbevallás határidejét a NAK

Agro Napló
Meghosszabbítja egy hónappal, augusztus 31-ig az adategyeztetés és tagdíjbevallás határidejét a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) - közölte a köztestület csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a határidő meghosszabbítására azért volt szükség, mert a közhiteles adatbázisból még továbbra is érkeznek adatok. Így újabb, a kamara által regisztrált tagok kapnak majd információs levelet a NAK-tól, amely a bevalláshoz szükséges jelszót és minden szükséges információt tartalmaz majd. Az adategyeztetés és tagdíjbevallás eredeti határideje július 31. volt.

Az adategyeztetést és a tagdíjbevallást elektronikusan - a www.bevallasnak.hu oldalon - lehet megtenni. Amennyiben valakit a kamarai törvény nem kötelez a tagságra, úgy ennek az oldalnak az üzenetküldőjén keresztül kérheti regisztrációjának törlését. Ebben az esetben nem kell bevallást sem tennie - jelzi a tájékoztatás.

Ha a gazdálkodónak nincs internetelérése, a kamarai tanácsadókhoz is fordulhat, akik segítenek a bevallás kitöltésben - jelzi a közlemény.

A NAK egyúttal felhívja tagjai figyelmét, hogy a már meglévő és a tervezett kamarai szolgáltatásokkal kapcsolatban online kérdőívet tett közzé. Egyben kéri a gazdálkodókat, vegyenek részt a felmérésben, hogy a szolgáltatások fejlesztése jobban szolgálhassa az érdekeiket.

Forrás: MTI

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!