Magyar Ízek Őszi Vására - vidéki ízek a Vajdahunyadvárban

Agro Napló
Új ízek várják szeptember utolsó hétvégéjén a Vajdahunyadvár látogatóit, a fővárosban a Magyar Ízek Őszi Vásárán, ahol ezúttal a füstölt termékeké lesz a főszerep, ugyanis szeptember 26-27-én mintegy 40 kistermelő saját termékei kerülnek ki a pultokra – közölte lapunkkal az Agrármarketing Centrum (AMC). 

Ingyenesen látogatható lesz két teljes napon át a Vajdahunyadvárban a Magyar Ízek Őszi Fesztiválja, amelyet szabadtéren, a koronavírus miatt kiemelt figyelemmel, maximális biztonság mellett rendeznek meg.  

Az árumustra fókuszában a füstölt termékek, így kiemelt figyelmet kapnak a húsok és a sajtok, de számos egyéb portékát is kínálnak majd az árusok, többek között sör- és borkínálat, mézek, édességek, pékáruk, gombakészítmények, lekvárok, szörpök, chiliszószok várják az érdeklődőket.

A rendezvényen mindenki megtalálhatja a neki tetsző hagyományos vagy éppen különleges ízeket. Emellett a gyermekek számára kézműves foglalkozásokkal, játszóházzal is készül a szervező, Magyar Ízek Alapítvány. Az Agrármarketing Centrum jóvoltából pedig ingyenes sertés és mangalica kóstolók színesítik a programkínálatot. 

A kiállítók között olyan neves hazai kistermelőkkel találkozhatnak a vendégek, mint a Pap Kolbászműhely, az “Ízek a vadászházból”, a Delibox, az Agria Kézműves Sajtműhely, az Egri Margaréta Sajt, a Sajtmágus, a Dörgicsei Levendula Major, a Herbatea Manufaktúra, a Kései Pincze Tokaj, a Polgár Pince Villán, a Csalló Pálinka Manufaktúra, a Chili Hungária, a Kürcsi® Őskalács és a Szamos Marcipán. 

További részletek, és információk a weboldalon és a Facebook-eseményben – olvasható az ismertetésben.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!