Középiskolások véleményére kíváncsi az Agro Napló és a MEGFOSZ

Agro Napló
Több száz középiskolás töltötte ki eddig az Agro Napló és a MEGFOSZ kérdőívét. A két szervezet a beérkező válaszok alapján a fiatalok igényeihez kívánja igazítani közösségi média csatornáit.

Az Agro Napló a MEGFOSZ kizárólagos írott médiájaként hosszú távú együttműködést kezdeményezett a mezőgazdasági középiskolákkal. Első lépésként összeállítottak egy kérdőívet, amelyre a mezőgazdasági szakközépiskolák és szakképző iskolák diákjainak válaszait várják. A felmérés célja, hogy a beérkezett kreatív ötletek alapján a két szervezet Facebook oldala (www.facebook.com/agronaplomagazin, www.facebook.com/mezogepesz) a fiatalok számára vonzóbbá és érdekesebbé válhasson. Kérdőívük a MEGFOSZ „Legyél Te is mezőgépész” kampányához is kapcsolódik néhány, a fiatalok mezőgépész szakmával kapcsolatos véleményére vonatkozó kérdéssel.


Az FM KASZK - Varga Márton Kertészeti és Földmérési Szakképző Iskola diákjai is részt vettek a felmérésben.

A kérdőívek kitöltésére december 11-ig van lehetőség. Ezt követően a részt vevő iskolák január közepéig videókat küldhetnek be „Miért szeretnék mezőgépész lenni?” témában, majd a három legkreatívabb pályázó a MEGFOSZ jóvoltából csoportos belépőt nyer a 2016. január 27-30. között Budapesten rendezendő AGROmashEXPO és Agrárgép Show-ra.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!