MENÜ

Kik lesznek "A Gazdanapok Ászai"? - Bemutatkoznak a csapatok

2018.08.01.

Az Agro Napló és a Baranya Megyei Vállalkozói Központ közös vetélkedőjében Baranya megye három mezőgazdasági szakközépiskolájának tanulói versenyeznek a megye legjobbja címért és értékes nyereményekért a Szentlőrinci Gazdanapokon. 

Szavazz most "A Gazdanapok Ászai" legjobb bemutatkozó videójára lájkkal Facebook oldalunkon!

„A Gazdanapok Ászai“ vetélkedőben Baranya megye három mezőgazdasági szakközépiskolájának tanulói versenyeznek a megye legjobbja címért, és az ezért járó vándorserlegért. A játék első évében a villányi, a sellyei és a szentlőrinci intézmények nebulói különféle szakmai és játékos feladatokban mérik össze tudásukat és kreativitásukat az Agro Napló Facebook oldalán, majd élőben augusztus 11-én a Szentlőrinci Gazdanapokon. A vetélkedő végén a csapatok értékes nyereményeket és ajándékokat kapnak. A szervezők azt tervezik, hogy a jövőben országossá bővítik „A Gazdanapok Ászai“ versenyt.

„A 25. Szentlőrinci Gazdanapok nem csak jubileumot jelent számunkra, hanem egy olyan korszakhatárt, amikor új hagyományokat is teremthetünk. Ezért amikor az Agro Napló megkeresett minket azzal, hogy együtt szervezzük „A Gazdanapok Ászai“ vetélkedőt, örömmel belevágtunk. Mi is érezzük a generációváltás szükségességét a mezőgazdaságban, ezért ezzel a vetélkedővel most a fiatalabb korosztályra figyelünk“ – mondja Pohl Marietta, a kiállítás főszervezője, a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány ügyvezető igazgatója.

Elkészültek a résztvevő csapatok bemutatkozó filmjei, szavazz a legjobb filmekre lájkkal Facebook oldalunkon!

  • FM DASzK Sellyei Mezőgazdasági Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma (Sellye)

Krovafejek

Kerékkulcsok

  • FM DASzK Ujhelyi Imre Mezőgazdasági és Közgazdasági Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma (Szentlőrinc)

Elit Csigakommandó

Erzsébet utcai fiúk

  • FM DASzK Teleki Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma (Villány)

Villányi Gyöngyözők

Teleki Mákvirágok

Szavazz a legjobb filmekre lájkkal Facebook oldalunkon!

img_3866-k

A csapatok pólói már megérkeztek: a sok-sok nyeremény mellett a pólót is hazavihetik emlékbe a versenyzők.

serleg-k

A vándorserleg az idei Szentlőrinci Gazdanapokon talál először gazdára. A szervezők a jövőben országossá bővítenék a versenyt.

Köszönjük a sok támogatást és segítséget partnereinknek a vetélkedő létrehozásában!

Agrárminisztérium, Agrotec Kft., AGRYA - Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége, Animal-Hygiene Kft., AXIÁL Kft., Caussade Semences Hungary Kft., CHH Műszaki KFT, Dorker Kft., DowDuPont, Fitohorm Kft., FM DASzK Csapó Dániel Mg-i Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium, IKR Agrár Kft., K+S Kali, K&B Gépudvar Kft., KITE Zrt., Kleffmann és Partner Kft., Lemken Hungária Kft., NPK Charolais Farm Kft., Odisys Kft., OTP Agrár, RS Kereskedelmi és Szolgáltató Bt., Szegána Kft., TTT Kft., UBM Cégcsoport, Valkon 2007 Kft., Vektor Íjász Egyesület, Yara Hungária Kft.

 

an logó vektoros mezogepeszek-logo-180-k   gazdanapok_25eves_logo-kk bmva