Japán a partnerország az élelmiszeripari kiállításon

Agro Napló
Az idei Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron (OMÉK) Japán lesz a partnerország, így a rendezvényre látogatók megismerkedhetnek a hagyományos japán értékekkel és a távol-keleti ország kultúrájával – mondta Daróczi László, az Agrármarketing Centrum ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy a vásáron sok újdonsággal találkozhatnak az érdeklődők. Példaként említette a Kárpát-medence kincsei című programot, amelyben a többi között az élelmiszertermeléssel foglalkozó határon túli magyarok mutatkozhatnak be, valamint az úgynevezett családi napot, szeptember 24-én vasárnap, amelyen a családok, két felnőtt és legfeljebb 4 gyerek kedvezményes áron vásárolhatják meg a belépőjegyet.

Daróczi László hozzátette: idén rendezik meg 78. alkalommal a kiállítást, legutóbb 2015-ben mintegy 850 kiállító és 78 ezer látogató vett részt rajta.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Nagy bejelentéssel indult a 80. OMÉK

Nagy bejelentéssel indult a 80. OMÉK

Várhatóan már október közepén jelentős összegű pénzt kapnak a magyar gazdálkodók, ugyanis október 18-án megindul az agrártámogatások emelt összegű elő...

Sikeres volt az idei Sirha Budapest

Sikeres volt az idei Sirha Budapest

Szakmai és üzleti sikerként értékeli az összes részvevő az idei Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítást – közölte honlapján...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!